ادامه کاهش سود «قاسم» /مجمع روز سوم خرداد برگزار می‌شود

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۷۴۵۸
شرکت قاسم ایران در جدیدترین گزارش سود هر سهم سال گذشته را با هفت درصد کاهش به ۷۰۶ ریال رساند و زمان مجمع سالانه را اعلام کرد.

به گزارش اقتصادنیوز، شرکت فرابورسی قاسم ایران که سال گذشته وارد فرابورس شد و برای مدتی مورد توجه سرمایه‌گذاران بود، گزارش تازه‌ای به سازمان بورس ارائه کرد.

این شرکت 36 میلیارد تومانی در حالی سود هر سهم سال مالی اسفند گذشته را 911 ریال پیش‌بینی کرده بود که در دو مرحله این سود به 738 و 757 ریال کاهش یافته بود. حال در تازه ترین گزارش مشخص شده که «قاسم» برای سال گذشته سود هر سهم را با هفت درصد کاهش دیگر به 706 ریال رسانده است.

بنابر گزارش بورس پرس، در این میان هرچند مقدار فروش و درآمد غیرعملیاتی 2 و 10 درصد رشد کرده اما سود ناخالص و سود خالص شش و هفت درصد افت کرده است.

براساس این گزارش، از سوی دیگر در پی اتمام سال مالی اسفند 93 ، زمان مجمع سالانه« قاسم» ساعت 9 روز یکشنبه سه خرداد تعیین شده که در هتل المپیک برگزارخواهد شد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O