به گزارش اقصاد نیوز، مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سیمان خوزستان با حضور 80 درصد سهامداران برگزار شد. ریاست این جلسه بر عهده حسین فاتح و نظارت آن را آقایان پاکساز و مجید وفاپور برعهده داشتند. همچنین سمت منشی مجمع بر عهده قائمی (مدیرمالی شرکت سیمان خوزستان) بود.
در ابتدای جلسه نیکفر مدیرعامل شرکت به قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره برای سال مالی 93 پرداخت و گفت: وضعیت تحویل سیمان در سال 93 نسبت به سال 92 با افزایش همراه بوده است. همچنین شرکت سیمان خوزستان از معدود شرکتهایی بوده است که سود امسال را نسبت به سال قبل با افزایش اعلام کرده است.
نیکفر با اشاره به ورود شرکت به بازارهای جدید صادراتی افزود: طی سال مالی 93 توانستیم به بازارهای مصر و کویت صادرات داشته باشیم که در این خصوص عنوان صادرکنده ممتاز استان خوزستان را از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت دریافت کردیم.
وی تصریح کرد: در سال 93 موفق به دریافت استاندارد برای سیمان تیپ 1-525 شدیم و تولید آزمایشی سیمان چاه نفت، کلاس G را با موفقیت پشت سر گذاشتیم.
نیکفر در رابطه با میزان فروش داخلی و صادرات اظهار کرد: فروش انواع سیمان کلینکر بیش از دو هزار و 769 میلیارد ریال و صادرات معادل یک هزار و 541 میلیارد ریال بوده است که در مقایسه با سال مالی 93 با رشد همراه بوده است.
در پایان جلسه پس از تصویب صورتهای مالی از سوی حاضران، تقسیم مبلغ 880 ریال سود به ازای هر سهم مورد تایید صاحبان سهام قرار گرفت.