پیش‌بینی رونق بازار مسکن بعد از انتخابات مجلس

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۴۳۴۸
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران عنوان کرد: برخی پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد بازار مسکن در بهار سال 1395 و بعد از انتخابات شاید رونق پیدا کند اما به معنی افزایش قیمت نیست.

به گزارش اقتصادنیوز، حسام عقبایی چندی پیش در رابطه با تاثیر مذاکرات هسته‌ای بر بازار مسکن پیش‌بینی کرده بود که این مذاکرات تاثیر خاصی بر بازار مسکن نخواهد گذاشت و واحدهای مسکونی در بسیاری از مناطق به قیمت واقعی خود رسیده‌‌اند. هرچند شاید هنوز قضاوت درباره آن پیش‌بینی وی زود باشد اما وی به جز این پیش‌بینی دیگری را هم اخیرا مطرح کرده بود.

عقبایی چند هفته قبل نیز از کاهش 10درصدی اجاره‌بها در زمستان سخن گفته و مطرح کرده بود:با توجه به اینکه مستاجرها در فصل زمستان کمتر جابه‌جا می‌شوند، پیش‌بینی می‌شود میزان حجم معاملات کاهش پیدا کند و در نتیجه نرخ اجاره‌بها 10 درصد کم شود.

اما سومین پیش‌بینی حسام عقبایی در رابطه با سال آینده است که در مصاحبه با رادیواقتصاد عنوان کرده است.

وی در این مورد بیان کرد: در نیمه نخست سال آینده ثبات قیمت خواهیم داشت و البته تقاضای مسکن در کشور وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود در بهار و تابستان سال آینده آمار معاملات در این بازار افزایش چشمگیری پیدا كند.

وی تصریح كرد: اینكه برخی‌ها درباره سونامی قیمت مسكن هشدار می‌دهند اصلاً واقعیت ندارد و ثبات اقتصادی کشور هم اجازه افزایش جهشی قیمت‌ها را نمی‌دهد.

 رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران به متقاضیان واقعی مسكن توصیه كرد: از شرایط حاضر برای خرید مسكن با قیمت‌های مناسب‌تر استفاده كنند.

عقبایی افزود: برخی پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد بازار مسکن در بهار سال 1395 و بعد از انتخابات شاید رونق پیدا كند اما به معنی افزایش قیمت نیست.

عقبایی گفت: با توجه به رکود بازار مسکن، راهکارهای فروش اقساطی، پرداخت تسهیلات بانکی و تهاتر در معاملات مسکن می‌تواند سرعت خروج از رکود را بیشتر کند و انگیزه تولید مسکن هم باید تقویت شود.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O