آغاز کنکاش درباره سقوط هواپیما

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۲۸۷۳
وزیر راه و شهرسازی ضمن عرض تسلیت به بازماندگان سانحه تاسف بار سقوط هواپیمای آنتونوف 140 هواپیمایی سپاهان دستور داد تا کمیسیون بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری به محل سانحه اعزام و به بررسی علت آن بپردازد.
آغاز کنکاش درباره سقوط هواپیما

به گزارش اقتصاد نیوز، عباس آخوندی با عرض تسلیت به بازماندگان سانحه تاسف‌بار سقوط هواپیمای آنتونوف 140 متعلق به هواپیمایی سپاهان در تهران و همچنین شهروندان عزیز، دستور داد تا کمیسیون بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری به محل سانحه اعزام و به بررسی علت آن بپردازد.

بنابر این گزارش اعضای این کمیسیون بلافاصله به محل سانحه اعزام شده و مشغول بررسی دقیق علت سانحه هستند و نتیجه بررسی‌ها را به اطلاع وزارتخانه و مردم عزیز خواهند رساند.

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی به نقل از وزیر راه و شهرسازی گفته است: کمیسیون بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری این اطمینان را به مردم می‌دهد که در هنگام بررسی از هیچ قصوری فروگذار نخواهد بود.

بر این اساس دستورات لازم برای رسیدگی به خانواده جان‌باختگان صادر شده است و همه سرنشینان این هواپیما و همچنین اشخاص ثالث تحت پوشش بیمه بوده‌اند.

صبح امروز ساعت 9 و 18 دقیقه یک فروند هواپیمای مسافربری سپاهان به شماره پرواز 5915 از فرودگاه مهرآباد به مقصد طبس پرواز می‌کرد که در شمال فرودگاه مهرآباد سقوط کرد.



پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O