وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد:

ذخیره سازی 7 میلیارددلاری طلا و ارز

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۳۴۵۸
وزیر صنعت، معدن و تجارت از اختصاص 10 تا 12 میلیارد دلار از ارزهای بلوکه شده به واردات کالاهای اساسی خبر داد و گفت: با توجه به نزدیک بودن فصل برداشت برنج و به رغم مصوبه دولت برای واردات 300 هزار تن برنج به منظور تنظیم بازار، شخصاً جلوی واردات را گرفته ام.
ذخیره سازی 7 میلیارددلاری طلا و ارز

به گزارش «اقتصادنیوز»، صبح امروز محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت،معدن و تجارت به مناسبت هفته دولت در نشستی خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

او در خصوص اختصاص ارزهای بلوکه شده ایران به واردات کالاهای اساسی گفت: هزینه کرد ارزهای بلوکه شده دو قسمت است که بخشی از آن تنها با مصوبه بانک مرکزی اختصاص می‌یابد که مجموع آن هفت میلیارد دلار است که هر کجا که بانک مرکزی لازم بداند، این ارزهای بلوکه شده اختصاص خواهد یافت.

وزیر صنعت و معدن تجارت افزود: این بخش از ارزهای بلوکه شده برای کالاهای اساسی استفاده نشده و بیشتر صرف خرید طلا و ذخیره سازی ارز به عنوان پشتوانه پول ملی از سوی بانک مرکزی شده و البته ممکن است در موارد خاصی که دولت صلاح بداند از آن استفاده شود.

ـ جدول برخی سخنان وزیر صنعت و معاون وی در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت برگزار شد
 

محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت،معدن و تجارت

* یکی دیگر از اقلام عمده وارداتی در کالاهای اساسی برنج است که واردات این کالای اساسی نشان می‌دهد مردم کمتر صرفه جویی می‌کنند.

*سال گذشته متاسفانه بالغ بر 2.1 میلیارد دلار واردات برنج خوراکی صورت گرفته که اگر نصف این مبلغ را به بخش تولید برنج اختصاص دهیم، غوغا می‌کند و کمبودها برطرف خواهد شد.

*به
‌رغم مصوبه ستاد هدفمندی یارانه‌ها و تنظیم بازار مبنی بر اینکه شرکت بازرگانی دولتی ایران می تواند 300 هزار تن برنج وارد کند اما بنده شخصاً جلوی واردات برنج را گرفته‌ام چرا که فصل برداشت برنج داخلی در پیش است و برای جبران کسری کشور بعد از فصل برداشت برنج اقدام خواهد شد.


*
 برخی واحدهای لبنی طبق مجوزهای داده شده و استانداردهای کشور در برخی از محصولات لبنی غیر از محصولات پرچرب از روغن پالم استفاده می‌کردند.

* در پنج سال گذشته 45 تا 50 درصد از کل واردات روغن خوراکی کشور از نوع روغن پالم بوده است.در سه ماهه امسال این رقم به 29 درصد رسید و قرار است امسال در مجموع فقط 30 درصد از روغن وارداتی کشور از نوع پالم باشد.

* بنا به گزارش مرکز آمار اشتغال در بخش صنعت و معدن رشد منفی 36 درصد در سال 1391 داشته و رشد کل بخش صنعت و معدن نیز منفی 12.5 درصد بوده و رشد سرمایه‌گذاری نیز منفی 22 درصد بود.

* از ایران‌خودرو و سایپا خواستیم تا 2200 میلیارد تومان از اموال خود را فروخته و تبدیل به پول کنند. 

*‌امسال بودجه‌ای برای تامین مابه‌التفاوت افزایش قیمت شیر خام از سوی دولت اختصاص نیافته و به همین دلیل تصمیم گرفتیم سه فرآورده پر مصرف شیر، ماست و نوع پرمصرف پنیر حداکثر تا 15 درصد افزایش قیمت داشته باشد.

* ما به عنوان وزارت صنایع چندان راغب نیستیم خودروی خارجی وارد شود ولی اگر این واردات به میزان کمی صورت گیرد برای افزایش کیفیت و رقابت بسیار تاثیرگذار است.
 

مجتبی خسروتاج، معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت * اصناف در قالب اتحادیه‌ها و واحد‌های صنفی در زمینه برگزاری نمایشگاه‌های پاییزه فعالیت می‌کنند و بخش نوشت‌افزار در قالب استفاده از ظرفیت اتحادیه‌ها و واحد‌های صنفی موظف شده‌اند از چند ماه قبل در این زمینه اقدامات مورد نیاز را انجام دهند و از اواسط شهریورماه در قالب فروش فوق‌العاده کار خود را آغاز می‌کنند.

* یکی از تحولاتی که شاهد آن خواهیم بود کاهش مصرف کاغذ و رفتن به سمت فضای مجازی است و طبیعی است که با رفتن به سمت روش‌های الکترونیکی مصرف کاغذ در کل دنیا کاهش می‌یابد و در رابطه با بازار داخلی در این زمینه نیز نگرانی وجود ندارد و تشکل‌های مربوطه در سراسر کشور در این زمینه فعالیت می‌کنند.
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O