«علی بابا» رکورد فروش آنلاین را شکست

فروش 9.3 میلیارد دلاری در یک روز

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۶۶۰۳
علی بابا، کمپانی تجارت الکترونیک چینی، روز سه شنبه گزارشی از فروش روزانه خود منتشر کرد که خبر از 9.3 میلیارد دلار فروش این شرکت در یک روز می دهد.
فروش 9.3 میلیارد دلاری در یک روز

به گزارش «اقتصادنیوز» به نقل از «سی‌نت» علی بابا، غول تجارت الکترونیک چین و دنیا، در بزرگترین روز فروش آنلاین خود موفق شد 9.3 میلیارد دلار فروش را به ثبت برساند.

«علی‌بابا» خوب می‌داند که چگونه در فروش جلو برود. روز سه شنبه کمپانی تجارت الکترونیک چینی، علی‌بابا گزارشی از فروش روزانه خود منتشر کرد که خبر از 9.3 میلیارد دلار فروش این شرکت در این روز می‌دهد.

رکورد قبلی این شرکت به سال گذشته برمی‌گردد که 5.75 میلیارد دلار در یک روز بوده است.

بنابراین 11 نوامبر برای این شرکت به روزی خاطره انگیز بدل شده است و آن‌ها رکورد تازه فروش را از آن خود کرده‌اند. هر سال علی‌بابا در این تاریخ تخفیف‌های بزرگی می‌دهد و مشتریان برای خرید به این سایت هجوم می‌آورند.

قبل از این رکورد آمار فروش روزانه مبلغی بالغ بر 8.1 میلیارد بوده است. 

در ثبت رکورد فروش روزانه علی‌بابا بیش از 27 هزار شرکت دخیل‌ بوده‌اند. ضمن اینکه این شرکت سهم بسزایی در فروش برندهای آمریکایی دارد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O