نامه بانک‌ها به بانک‌ مرکزی درباره آشفتگی نرخ سود

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۸۳۲۴
مدیر عامل بانک ملی با ارسال نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی به نمایندگی از بانک‌ها از آشفتگی اجرای نرخ سود بانکی از ۲۲ تا ۳۰ درصد خبر داد و گفت: درخواست کردیم بانک مرکزی دخالت کند تا نرخ‌های سود مصوب سپرده و تسهیلات رعایت شود.
نامه بانک‌ها به بانک‌ مرکزی درباره آشفتگی نرخ سود
فارس نوشت: 

عبدالناصر همتی با اشاره به ارسال نامه‌ خود به رئیس کل بانک مرکزی به نمایندگی از بانک‌های دولتی و خصوصی اظهار کرد: در این نامه به رئیس کل بانک مرکزی اعلام کردیم که وضعیت نرخ‌های سود در بانک‌ها بسیار آشفته است و بانک‌ها و موسسات 22 تا 30 درصد سود سپرده می‌دهند.

وی افزود: در ادامه نامه تاکید شده که این شرایط خوبی برای سیستم بانکی نبوده و خطرناک است؛ در این نامه از رئیس کل بانک مرکزی درخواست کرده‌ایم که بانک مرکزی دخالت کند تا نرخ‌های سود سپرده و تسهیلاتی که بانک‌ها و بانک مرکزی توافق کرده‌اند، رعایت شود.

مدیرعامل بانک ملی تصریح کرد: متاسفانه تخلفات در پرداخت نرخ سود سپرده از برخی موسسات اعتباری کوچک شروع و در حال حاضر فراگیر شدن است و تقریبا همه موسسات و بانک‌های خصوصی و دولتی نرخ‌ها را رعایت نمی‌کنند.

همتی با اینکه در شرایط نزولی شدن تورم، نرخ‌های سود به جای کاهش، در حال افزایش است، گفت: آقای سیف، حسن توجه را نسبت به این نامه داشتند و در همین راستا جلسه‌ای با حضور رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها و موسسات اعتباری برگزار و بار دیگر تاکید شد که بانک‌ها و موسسات نرخ سود سپرده 22 درصد یکساله را رعایت کنند و بانک مرکزی با موسسه‌ای که نرخی بیش از عدد تعیین شده را پرداخت کند، برخورد خواهد کرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O