انگلیسی‌ها به دنبال اینترنت ۵۰۰ مگابیتی

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۰۶۲۲
شرکت مخابراتی بریتیش تله‌کام قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ دسترسی به خدمات اینترنت را در انگلیس با سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیه ممکن کند.
انگلیسی‌ها به دنبال اینترنت ۵۰۰ مگابیتی

به گزارش «اقتصادنیوز» ارائه این خدمات با استفاده از فناوری G.Fast صورت می گیرد. این فناوری موجب افزایش چشمگیر سرعت اینترنت می شود، بدون آنکه نیازی به صرف وقت فراوان و هزینه های کلان برای به روزرسانی زیرساخت‌های قبلی باشد.

گوین پاترسون مدیر اجرایی بریتیش تله کام می‌گوید ارائه این خدمات به طور آزمایشی از تابستان امسال در دو منطقه Huntingdon واقع در Cambridgeshire و نیز Gosforth واقع در Newcastleآغاز می‌شود.

با این کار 4000 خانه و شرکت تجاری به این سرویس‌های فوق سریع دسترسی می‌یابند. اگر این طرح آزمایشی موفقیت آمیز باشد از سال 2016 به بعد سرعت اجرای آن افزایش یافته و عموم علاقمندان خواهند توانست تا سال 2020 به سرویس های یاد شده دسترسی یابند.

اولین بار اینترنت با استفاده از فناوری یاد شده در آزمایشگاه تحقیقاتی Adastral Park شرکت بریتیش تله کام راه اندازی شد. در جریان این آزمایش با استفاده از یک سیم مسی 19 متری سرعت دانلود داده ها به 786 مگابیت در ثانیه و سرعت آپلود آنها به 231 مگابیت در ثانیه رسید.

زمانی که طول این سیم مسی به 66 متر افزایش یافت سرعت دانلود و آپلود به ترتیب به 696 و 200 مگابیت در ثانیه کاهش یافت.
منبع: فارس

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O