احتمال جیره‌بندی آب در تابستان

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۵۱۳۶
وزیر نیرو با اعلام اینکه در سال جاری ۲۴ سد جدید به بهره‌برداری خواهد رسید درباره وضعیت بارش‌ها و ذخایر آبی کشور گفت: نگرانی‌ها کاهش یافته و در هشت استان بارندگی افزایش نشان می‌دهد.

حمید چیت‌چیان گفت: افزایش بارش‌ها را قدر می‌دانیم و باید برای هر قطره باران شکرگذاری کنیم، اما همچنان با کاهش بارش در مقایسه با دوره‌های گذشته روبرو هستیم.

وزیر نیرو با اشاره به بارش‌های اخیر گفت: نگرانی‌ها کاهش یافته، اما همچنان نیازمند همراهی مردم در صرفه جویی مصرف آب هستیم. در سال آبی جاری که از مهرماه ۹۳ آغاز شده، تاکنون ۱۶۳ میلیمتر بارندگی گزارش شده که در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته با ۱۹۲ میلیمتر و دوره درازمدت ۴۷ ساله با ۱۹۷ میلیمتر کاهش نشان می‌دهد.

چیت چیان افزود: ‌در برخی استان‌ها مانند هرمزگان بیشترین کاهش بارش را با ۶۴ درصد افت داریم و در استان‌های بوشهر، فارس و خوزستان هم ۴۲ تا ۴۴ درصد کاهش بارندگی در مقایسه دوره مشابه سال گذشته گزارش شده و در تهران هم ۱۱ درصد کاهش بارش داریم.


منبع:مهر

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O