ترسیم مسیر واردات خودرو به روایت نمودار / واردات خودرو در 4 ماهه امسال نصف شد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۳۲۹۲
گمرک ایران در حالی از کاهش 55 درصدی آمار واردات خودرو در چهار ماهه اول سال جاری خبر داده که مروری بر آمار سال‌های گذشته نشان می‌دهد آمار واردات خودرو در سال‌های اخیر روند افزایشی داشته است.

به گزارش اقتصادنیوز براساس جدیدترین آمارهای گمرک در چهار ماهه ابتدای امسال ۱۴ هزار و ۱۸۶ دستگاه خودروی سواری به ارزش بیش از ۳۳۷ میلیون و ۹۷۴ هزار دلار وارد کشور شده است. این در حالی است که تعداد خودروهای وارداتی در مدت مشابه سال گذشته ۳۱ هزار و ۴۷۱ دستگاه به ارزش بیش از ۶۴۲ میلیون و ۸۱۷ هزار دلار بوده است که نشان می‌دهد میزان واردات خودرو در چهار ماهه ابتدای امسال از نظر تعداد با کاهش ۵۵ درصدی و از نظر ارزشی با کاهش بیش از ۴۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه شده است.

کاهش 55 درصدی آمار واردات خودرو در چهار ماهه امسال نسبت به سال گذشته در حالی است که روند واردات خودرو در ایران در سال‌های گذشته افزایشی بوده و در سال 93 به بالاترین میزان در پنج سال گذشته رسیده است. به نحوی که بر اساس آمارهای موجود تعداد واردات خودروهای سواری 102 هزار 299 دستگاه بوده است.

سال 92 هم میزان واردات 78 هزار و 726 دستگاه بوده است. اگرچه در سال 93 و 92 میزان واردات خودرو به شکل ناگهانی افزایش یافته اما در سال‌های 89 تا 91 میزان واردات تقریبا یکسان بوده و در محدود 43 تا 45 هزار عدد خودرو در نوسان بوده است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O