استقبال از پیکرهای قربانیان حادثه منا با حضور سران قوا/ روحانی: از خون عزیزانمان نمی‌گذریم +تصاویر

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۷۷۹۳
مراسم ورود اولین گروه از پیکرهای پاک جان‌باختگان ایرانی فاجعه منا با حضور رییس‌جمهور و سران قوای مقننه و قضاییه در فرودگاه مهرآباد تهران برگزار شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی، صادق آملی لاريجانی و علی لاريجانی صبح شنبه با حضور در فرودگاه مهرآباد تهران در مراسم ورود اولين گروه از پيكرهای مطهر جانباختگان حج امسال در فاجعه منا شركت كردند.

در اين مراسم كه علاوه بر سران قواي كشور، آيت الله محمدي گلپايگاني، اعضاي هيات دولت، شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، جمعي از مسوولان و مقامات كشوري و لشگري، اصحاب رسانه و خانواده برخي از جانباختگان حضور داشتند، پس از قرائت قرآن و نواخته شدن مارش عزا و تشييع پيكرهاي پاك حجاج ايراني بر دوش يگان تشريفات نيروهاي مسلح از روي فرش قرمز پوشيده از گل و استقرار اين بدن‌های مطهر در مقابل جايگاه، رييس جمهور و سران قواي مقننه و قضاييه با قرائت فاتحه ياد و خاطره آنان را گرامي داشته و غفران و رحمت واسعه الهي را برايشان از خداوند مسئلت كردند.

حسن روحانی در این مراسم گفت: از خونین عزیزانمان نخواهیم گذاشت.

وی با تاکید بر ضرورت شکل گیری کمیته حقیقت یاب افزود: زبان دولت در این حادثه زبان برادری و ادب و زبان دیپلماتیک است، اما هر جا لازم باشد از زبان اقتدار استفاده می کنیم. باید حقیقت در این فاجعه مشخص شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش از درایت و بیان مقتدرانه رهبری درباره این فاجعه تقدیر کرد.

مراسم تشییع حجاج فردا ساعت 10 صبح در سراسر کشور برگزار می‌شود.

لحظه به لحظه ورود پیکرهای قربانیان حادثه منا 

به گزارش اقتصادنیوز،بر اساس آنچه اعلام شده بود، امروز هواپیمای سعودی حامل پیکر 104 تن از حجاج جان‌باخته در فاجعه منا به فرودگاه مهرآباد رسید.

ساعاتی پیش هواپمای سعودی در فرودگاه مهرآباد تهران به زمین نشست و آمبولانس‌ها برای انتقال اجساد زائران جان‌باخته وارد فرودگاه شدند.

ساعت 7:40 صبح شنبه
گروه ویژه سازمان حج و زیارت از اولین ساعات امروز شنبه در فرودگاه مهرآباد برای تخلیه و تفکیک اجساد حضور داشتند. این مراسم با استقبال رسمی از این جان‌باختگان با حضور روسای قوا و اعضای هیات دولت و برخی مسوولان بلندپایه کشوری و لشگری در فرودگاه مهرآباد برگزار شد و مقرر شده است پیکر جان‌باختگان به شهرهای خود منتقل شوند.

ساعت 7:55
هم‌اکنون آمبولانس‌های حمل اجساد وارد فرودگاه شده‌اند تا پیکرهای جان‌باختگان را به شهرهایشان و همچنین بهشت زهراء(س) برای دفن منتقل کنند.همچنین هواپیمای دیگری که حامل همراهان جان‌باختگان و وزیر بهداشت است، ساعاتی دیگر در فرودگاه مهرآباد به زمین می‌نشیند.
گفته شده، امروز گروه دیگری از پیکرهای جان‌باختگان فاجعه منا به کشور منتقل خواهند شد.

ساعت 8:28
پیکر اولین گروه از جان‌باختگان در جایگاه تشریفات قرار گرفت .

مقرر شده است مراسم تشییع حجاج جان‌باخته ایرانی ساعت 10 صبح روز یکشنبه همزمان در دانشگاه تهران و مراکز استان‌ها برگزار شود.

هیات دولت شامگاه جمعه با انتشار بیانیه‌ای، از عموم مردم برای شرکت در مراسم تشییع و یادبود جان‌باختگان فاجعه منا که روز یکشنبه در تهران و همه استان‌های کشور به‌طور همزمان برگزار خواهد شد، دعوت کرد.

ایسنا در گزارشی آورده است، در این مراسم علاوه بر حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور، آیت‌الله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه و علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، اعضای هیات دولت و تعداد زیادی از شخصیت‌های کشوری و لشکری حضور دارند.

همچنین در این مراسم محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، تعدادی از اعضای هیات دولت و اعضای شورای شهر حضور دارند.


پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O