قیمت نفت از نقطه اوج 2016 خود فاصله گرفت/نفت برنت 46 دلار

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۲۵۵۹
در پی برداشت سود معامله‌گران بعد از رشد شدید قیمت نفت در ماه آوریل،‌ در معاملات روز پنجشنبه قیمت نفت از بالاترین سطوح سال 2016 خود فاصله گرفت اما تحلیلگران اعلام کردند که سقوط تولید آمریکا و درخواست قوی سرمایه‌گذاران به زودی قیمت نفت را مجددا بالا خواهد برد.
قیمت نفت از نقطه اوج 2016 خود فاصله گرفت/نفت برنت 46 دلار
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، هر بشکه نفت برنت با افتی 43 سنتی 46 دلار و 75 سنت معامله شد، قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت نیز با 31 سنت کاهش به 45 دلار و دو سنت رسید.

این افت در حالی صورت می‌گیرد که هر دو معیار نفتی روز گذشته به بالاترین سطوح سال 2016 خود رسیده بودند. معیارهای برنت و WTI از پایین‌ترین سطوح خود ‌در سال جاری بیش از 70 درصد رشد داشته‌اند.

نمودارهای ذخایر نفتی خام باعث شده تا برخی از سرمایه‌گذاران با بستن جایگاه‌های بلندمدت اقدام به برداشت سود کنند. آمار دولتی در روز چهارشنبه نشان می‌دهد که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته با رشدی دو میلیون بشکه‌ای به 540.6 میلیون بشکه رسیده است.

علیرغم سقوط قیمت‌ها، تحلیلگران اعلام کردند جو حاکم بر بازار همچنان صعودی است و افزایش بیشتر قیمت بسیار محتمل خواهد بود.
 بانک سرمایه‌گذاری جفریز اعلام کرد ما در آغاز یک بازار صعودی قرار گرفته‌ایم. تحلیلگران این بانک اعلام کردند سقوط تولیدات آمریکا و ضعف دلار موجب حمایت قیمت و جذب سرمایه‌گذاران می‌شود.

پس از انتشار آمار موسسه اطلاعات انرژی آمریکا که خبر از سقوط تولیدات آمریکا به 8.94 میلیون بشکه در روز داد، بانک ANZ اعلام کرد:‌ «روند اخیر افزایش قیمت نفت نشان از رشد دیگری بعد از سقوط آمار تولید آمریکا در هفته گذشته دارد. »

در حالی که جفریز اعلام کرد انتظار دارد بازار در کوتاه مدت همچنان با عرضه مازاد مواجه باشد، این بانک آمریکایی اظهار کرد که موجودی ذخایر نفتی در سه‌ماهه سوم شروع به کاهش خواهد کرد.
 
جفریز همچنان در خصوص ظرفیت اضافه بر احتیاج جهانی هشدار داد که این بانک اعلام کرده با توجه به اختلالات ناخواسته در تولید از سوی کشورهای تولیدکننده نفت نظیر ونزوئلا، عراق و نیجریه، ظرفیت یدکی دو میلیون بشکه در روز بسیار پایین است.
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O