به گزارش اقتصادنیوز، علیرضا زاهدیان در گفتوگو با یک برنامه تلویزیونی افزود: به این ترتیب تاکنون 13 میلیون و 600 هزار خانوار شامل 45 میلیون و 200 هزار نفر در سرشماری حضوری ماموران آمارگیر ثبت اطلاعات شده اند.
وی با بیان اینکه بیش از 6 درصد خانوارهایی که ماموران به آنها مراجعه کردند غایب بوده اند، گفت: از خانوارهای غایب می خواهیم در اسرع وقت به سامانه سرشماری مراجعه یا با شماره تلفنی که در محل منزل آنها نصب شده تماس بگیرند و اطلاعات خود را در اختیار ماموران آمارگیر قرار دهند.
زاهدیان افزود: تاکنون بیش از 90 هزار خانوار غایب از طریق اینترنت ثبت اطلاعات کرده و در سرشماری مشارکت کرده اند.
سرشماری تهران در مرز 30 درصد
در همین حال، مدیر اجرایی طرح سرشماری نفوس و مسکن استان تهران گفت: تا صبح امروز 30 درصد مردم استان تهران سرشماری قطعی شدند.
نعمت الله ترکی افزود: تا صبح امروز سه میلیون و 856 هزار و 331 نفر در استان تهران سرشماری شده اند.
وی از کسانی که به هنگام مراجعه ماموران سرشماری غائب هستند خواست در اولین فرصت به سامانه سرشماری مراجعه و به صورت اینترنتی ثبت نام کنند.
سرشماری حضوری نفوس و مسکن از 28 مهر آغاز شده و تا 28 آبان ادامه دارد.