گفت‌وگوی اقتصادنیوز با رئیس انجمن نظارت بر انتخابات اتاق:

رای متخلفان را باطل می‌کنیم / اینکه خبرنگاران چه می‌بینند مهم نیست، داریم نظارت می‌کنیم

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۲۹۷۱
رئیس انجمن نظارت بر انتخابات اتاق‌های بازرگانی در واکنش به برخی بداخلاقی‌های انتخاباتی عنوان کرد: باید بررسی شود و کم و کیف تخلف‌ها را ارزیابی و سپس با آنها برخورد کرد و آرای آنها را باطل می‌کنیم. البته رای‌دهندگان تحت تاثیر تبلیغات در حوزه انتخاباتی قرار نمی‌گیرند.
رای متخلفان را باطل می‌کنیم / اینکه خبرنگاران چه می‌بینند مهم نیست، داریم نظارت می‌کنیم

مجتبی خسروتاج در گفت‌و‌گو با اقتصادنیوز در پاسخ به این سوال که انجمن نظارت بر انتخابات اتاق چه تدابیری برای جلوگیری از ورود تخلفات و ممانعت کردن از تبلیغات در حوزه انتخاباتی به عمل آورده است؟ اظهار کرد: این جماعت همگی مدیران واحدهای تولیدی هستند و اگر کسی بخواهد رای بدهد به لیست‌هایی که در حال حاضر منتشر می‌شود توجهی نمی‌کند.

وی ادامه داد: بدیهی است که تبلیغات در روز انتخابات تخلف است و رای‌هایی که امروز در صندوق انداخته می‌شود هیچ کدام وکالتی نیست و مدیران واحدها و بنگاهای بخش خصوصی تحت تاثیر این تخلفات قرار نمی‌گیرند.

خسروتاج در واکنش به این که تبلیغات و رای‌فروشی در حوزه انتخاباتی محسوس به نظر می‌رسد، اظهار کرد: ممکن است که لیستی به رای‌دهندگان داده شود اما آنها آن لیست را چند متر آن طرف‌تر به سطح زباله می‌اندازند. رای‌دهندگان از قبل خودشان کاندیداها را بررسی کردند و تحت تاثیر این تبلیغات قرار نمی‌گیرند.

خسروتاج یادآور شد: اینکه خبرنگاران چه می‌بینند مهم نیست، هیات نظارت کاملاً بر روند انتخابات نظارت کرده و هستند افرادی که در جمع حضور یافته و عملکرد رای‌دهندگان را نظارت می‌کنند.

رئیس انجمن نظارت بر انتخابات اتاق با بیان اینکه در آیین‌نامه اتاق بازرگانی دیده شده که چگونه با متخلفان برخورد شود تصریح کرد: باید بررسی شود و کم و کیف تخلف‌ها را ارزیابی و سپس با آنها برخورد کرد و آرای آنها را باطل می‌کنیم. البته جمعیتی که در حال حاضر وجود دارند از مدیران رده بالا هستند و از قبل جمع‌بندی خود را انجام داده اند. بنابراین تحت تاثیر این تبلیغات قرار نمی‌گیرند.

لینک خبر مرتبط:

اعلام انصراف 4 کاندیدای انتخابات اتاق تهران

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O