ساماندهی 4 هزار کودک کار

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۹۶۶۳
رئیس سازمان بهزیستی از ساماندهی چهار هزار کودک کار و خیابان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: نگهداری این کودکان فقط با حکم قضایی انجام می‌شود و ما نمی‌توانیم کودکی را بدون حکم قضائی پذیرش کنیم.
ساماندهی 4 هزار کودک کار

مهر نوشت:

همایون هاشمی به جمع آوری و ساماندهی کودکان خیابانی اشاره کرد و گفت: عملیات جمع آوری این کودکان یک پروسه کوتاه مدت است و بدون دردسر و هزینه می توان نسبت به این کار اقدام کرد اما نگهداری، بازپروری و جامعه پذیری کودکان کار و خیابان یک پروسه طولانی مدت است که پرهزینه و پردردسر خواهد بود.

وی از توسعه مراکز نگهداری کودکان کار و خیابان خبر داد و گفت: در مورد نگهداری و ساماندهی این کودکان مشکلی نداریم و تا به حال نشده کودکی به ما معرفی شود اما وی را تحویل نگیریم. به گفته رئیس سازمان بهزیستی، ساماندهی کودکان خیابانی و کار نیاز به مشارکت دستگاه های ذی ربط مانند نیروی انتظامی، شهرداری و قوه قضایی دارد که البته نگهداری این کودکان در مراکز بهزیستی فقط با حکم قضایی باید باشد و بدون حکم کودکی را تحویل نمی گیریم.

وی با اشاره به اینکه نمی توان کودکی را بدون دستور قضایی در مراکز نگهداری کرد گفت: در غیر این صورت والدین می توانند از سازمان بهزیستی برای نگهداری کودکشان از بهزیستی شکایت کنند که در این صورت باید کودک به خانواده تحویل داده شود.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید