اورژانس خانواده نیاز است

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۸۸۷۹
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عنوان کرد: در برخی کشورهاخطوط تلفنی ویژه خانواده دارند. ما هم سامانه پیامکی ۱۰۱ داریم اما آن لاین پاسخگو نیستیم با این حال اورژانس خانواده نیاز است.

شهیندخت ملاوردی در خصوص قانون اعدام قاچاقچیان عنوان کرد: به نظر می‌رسد بعد از سال‌ها سیستم قضایی و حقوقدانان و برخی نمایندگان مجلس به این نتیجه رسیده اند که اعدام قاچاقچیان تاثیری نداشته و بازدارندگی لازم را نداشته و این طرح را رقم زده است. البته ناگفته نماند که غیر از بازتاب‌های بین المللی و تحریک حقوق بشر همین مجازات‌ها قطعا تاثیر منفی بر خانواده اعدامی‌ها گذاشته که متاسفانه دیده نشده است.

وی عنوان کرد: توانمند سازی خانواده زندانیان و زنان زندانی را در دستور کار قرارداده و با سازمان زندان‌ها هم تفاهم نامه‌ای امضا کردیم. البته این کار تازه شروع شده و در چندین استان پایلوت اجرایی می‌شود. در کنار آن هم به انجمن حمایت خانواده زندانیان مرکز هم کمک‌هایی کردیم که استمرار دارد. تفاهم‌نامه سازمان زندان‌ها هم به تازگی امضا شده که توانمند سازی زنان و خانواده زندانیان و اشتغال‌زایی در این تفاهم نامه ذکر شده است.

منبع: مهر 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O