جنگ روس و انگلیس در بازار الماس

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۵۷۲۲
شرکت معدنی آلروزا روسیه درصدد است سهم بیشتری از بازار جهانی الماس به دست آورد.
جنگ روس و انگلیس در بازار الماس

به گزارش اقتصادنیوز،‌ آلروزا (Alrosa)، شرکت معدنکاری دولتی روسیه در حوزه الماس، در گزارشی اعلام کرد که تولیدش در سومین فصل سال، به خاطر انتقال تولید زیرزمینی به معدنی در شرق روسیه، دو درصد کاهش داشته است. تولید الماس این شرکت در سومین فصل 2014، در مجموع به 9.7 میلیون قیراط رسید، که از رقم 9.9 میلیون قیراط در همین تاریخ در سال گذشته، پایین‌تر است. آلروزا در بیانیه خود اذعان داشته که «کاهش تولید عمدتاً متاثر از کاهش فراوری سنگ معدن در اوداچنیا همراه با برنامه شرکت برای انتقال به معدنکاری زیرزمینی بوده است.»

فروش الماس این شرکت در 9 ماه نخست 2014، در مقایسه با همین زمان در سال گذشته، 8 درصد، معادل با 7/3 میلیون دلار، افزایش داشته است. سخنگوی آلروزا در مصاحبه با رویترز، علت این امر را افزایش بها و کیفیت الماس دانسته است. او در این گفت‌و‌گو خاطرنشان کرد: «شرکت در طول 9 ماه نخست سال 2014، با افزایش حدوداً هفت‌درصدی بهای الماس از آغاز امسال، نمایش مثبتی داشته است.»

آلروزا، که ریشه‌هایش به نخستین معدن الماس کشف‌شده در روسیه در دهه 1950 بازمی‌گردد، برای کسب جایگاه بزرگ‌ترین معدنکار الماس در جهان با شرکت انگلیسی-آمریکایی دبیرز (De Beers) در رقابت است اما درآمد کمتری از رقیب آفریقای جنوبی خود دارد.

منبع: رویترز

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O