کاهش ذخایر ارزی روسیه

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۸۵۴۳
در سه ماه گذشته روبل 27 درصد ارزش خود را از دست داده است.
کاهش ذخایر ارزی روسیه

به گزارش اقتصاد نیوز، دفاع از ارزش روبل ، ذخایر ارزی روسیه را به کمترین میزان در طی شش سال گذشته رسانده است . تنها در طی هفته گذشته دولت و بانک مرکزی این کشور، 15.7 میلیارد دلار از ذخایر ارزی را صرف دفاع از ارزش روبل و حمایت از بانکها کرده اند.
ارزش ذخایر ارزی روسیه، که شامل ذخایر بانک مرکزی و دو صندوق سرمایه گذاری دولتی است، طبق اعلام بانک مرکزی به 398.2 میلیارد دلار رسیده است که به معنای کاهش 22 درصدی از ابتدای سال جاری است.
ذخایر بانک مرکزی ( بدون در نظر گرفتن صندوقهای دولتی ) به حدود 172 میلیارد دلار رسیده است که برای تامین هزینه واردات کمتر از 7 ماه کشور کافی است . البته علیرغم این موضوع مقامات بانکی روسیه تاکید می کنند هنوز، از نظر ذخایر ارزی، با قرار گرفتن در شرایط بحرانی بسیار فاصله دارند.
رئیس بانک مرکزی و سایر مقامات اقتصادی روسیه، تقریبا تمام سال گذشته را صرف حمایت ار ارزش روبلی کرده اند که به دلیل بحران اوکراین و تحریمهای غرب و همچنین کاهش قیمت نفت تحت فشار شدید قرار دارد.
روبل تنها در طی سه ماهه گذشته ، 27 درصد از ارزش خود در برابر دلار را از دست داده است .در حال حاضر هر 52.65 روبل با یک دلار در بازارهای مسکو مبادله می شود.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O