در سه‌ماهه نخست سال 2015 اتفاق افتاد

کاهش 12 درصدی صادرات سنگ‌آهن «ریوتینتو»

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۵۸۷۰
کمپانی ریوتینتو (یکی از بزرگ‌ترین صادر‌کنندگان سنگ‌آهن جهان) از کاهش 12 درصدی میزان صادرات سنگ‌آهن خود طی سه ماهه اول سال جاری ابراز تعجب کرده است.
کاهش 12 درصدی صادرات سنگ‌آهن «ریوتینتو»
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سیدنی مورنینگ‌هرالد، کمپانی ریوتینتو (یکی از بزرگ‌ترین صادر‌کنندگان سنگ‌آهن درجهان) از کاهش 12 درصدی میزان صادرات سنگ‌آهن خود طی سه ماهه اول سال جاری ابراز تعجب کرده است.

ریوتیتنو پس از تحمل یک دوره فشار بواسطه اتخاذ سیاست سرمایه‌گذاری برای افزایش صادرات امروز اعلام کرده است که اعداد اعلام شده بسیار کمتر از انتظار کارشناسان این شرکت بوده است.

طی سه ماهه اول سال جاری این کمپانی 72.5 میلیون تن سنگ‌آهن از تولید جهانی خود صادرات داشته است که بسیار کمتر از 82.7 میلیون تنی است که انتظار می رفت و 12 درصد کمتر از صادرات 82.2 میلیون تنی سه ماهه آخر سال 2014 است.

این نتایج پس از آن اتفاق افتاد که انجمن فولاد و سنگ‌آهن چین اعلام کرد واردت سنگ‌آهن چین در سال جاری و سال 2016 کاهش خواهد داشت.

ریوتینتو وضعیت آب‌وهوایی بد در مناطق برداشت سنگ‌آهن را که حمل نقل این محصول را مشکل می‌ساخت عامل اصلی این کاهش صادرات می‌داند.

مسئولین کمپانی ریوتیتنو هنوز بر تصمیم خود مبنی بر صادرات 350 میلیون تنی در سال جاری میلادی پافشاری می‌کند که در صورت تحقق 16 درصد رشد نسبت به سال 2014 خواهد داشت. 

قیمت سنگ‌آهن روز پنج شنبه گذشته به سطح 51 دلار و 57 سنت در هر تن رسید. کمپانی ریوتینتو ادعا می‌کند در این قیمت بازای هر تن نزدیک به 20 دلار سود می‌کند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید