با همکاری دایملر و کوالکام محقق می‌شود؛

طراحی فناوری شارژ بیسیم تلفن همراه در خودرو

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۸۳۹۷
دایملر با شرکت فناوریهای موبایلی کوالکام برای طراحی فناوری شارژ بیسیم تلفن‌های همراه در خودرو و همچنین شارژ خودروهای برقی بدون استفاده از کابل همکاری می‌کند.

دایملر و کوالکام در بیانیه مشترکی اظهار کردند در حال ارزیابی فناوری بیسیم برای شارژ خودروهای برقی و خودروهای پلاگین هیبریدی بدون نیاز به استفاده از کابل هستند.

این دو شرکت همچنین سرگرم بررسی فناوری‌هایی هستند که به رانندگان امکان خواهد داد دستگاه‌هایی ماند تلفن همراه را هنگامی‌که در حال رانندگی هستند، به شکل بیسیم شارژ کنند و در کنار آن راه‌هایی را برای بهبود اتصال به اینترنت از طریق شبکه‌های پرسرعت نسل سوم و چهارم بررسی می‌کنند.

توماس وبر، یکی از اعضای گروه تحقیقات و توسعه دایملر در این باره گفت: پیشرفت در حوزه فناوری برای این شرکت مهم بوده است. این شرکت مایل است زمینه‌های همکاری آینده را با شرکت‌های فناوری بین المللی پیشتازی مانند کوالکام بررسی کند.

بر اساس گزارش رویترز، خودروسازان لوکس آلمان در حال حاضر تلاش می‌کنند تخصص فناوری خود را تقویت کنند و آماده عرضه سرویس نقشه HERE نوکیا هستند.

منبع: ایسنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O