تحلیل‌گران شوک جدید نفتی را پیش‌بینی کردند

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۵۴۵۷
تحلیل‌گران موسسه سیتی‌گروپ -که یک شرکت بزرگ مالی در نیویورک محسوب می‌شود- نسبت‌به شوک جدید نفتی هشدار دادند.
تحلیل‌گران شوک جدید نفتی را پیش‌بینی کردند

تحلیل‌گران موسسه سیتی‌گروپ، اعلام کردند: بازار نفت احتمالا باید منتظر شوک‌های جدید باشد زیرا افزایش اخیر قیمت نفت با حقایق عینی موجود قابل توجیه نیست.

گروهی از تحلیلگران سیتی گروپ به همراه «اردوارد مورس»، رئیس اداره تحلیل بازارهای مواد اولیه این شرکت در یادداشتی خطاب به سرمایه‌گذاران خاطر نشان کردند: افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت نفت در پایان هفته گذشته نشان دهنده واقعیت بازار نیست بلکه ناشی از ظاهر بازار است.

سیتی گروپ پیش‌بینی کرد: قیمت نفت خام سبک شیرین آمریکا (وست تگزاس اینترمدیت) تا پایان سال روند نزولی طی خواهد کرد و شاید در سال 2015 به پایین‌ترین سطح خود برسد. به گفته این تحلیلگران، دیگر زمان فروش اخبار و خرید حقایق فرا رسیده است.

بیزنس اینسایدر نوشت: «مورس» و همکارانش فهرستی از دلایلی که موجب می شود سرمایه‌گذاران خبرها را بد تعبیر کنند، ارائه کردند. بر این اساس، سیتی گروپ خاطر نشان کرد: با آماری که وزارت انرژی آمریکا منتشر می کند، باید محتاطانه برخورد کرد.

وزارت انرژی آمریکا دوشنبه اعلام کرده بود: تولید طلای سیاه این کشور ماه ژوئن به 9 میلیون و 300 هزار بشکه در روز رسید که تنها 100 هزار بشکه نسبت به آمار بازنگری شده ماه می کاهش دارد. این یکی از عواملی است که باعث افزایش بهای نفت شده است.

در یادداشت تحلیل‌گران سیتی گروپ، همچنین به برداشت‌های نادرست از خبر مذاکره سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) با دیگر کشورهای تولید کننده در باره قیمت‌ها، اشاره شده است. این تحلیل‌گران خاطر نشان کردند: آنچه که به آن اشاره شده، فقط مذاکرات احتمالی است که به نتایج واقعی منجر نخواهد شد؛ زیرا هیچ یک از طرفین حاضر نیستند تولید خود را کاهش دهند.

منبع: صدا وسیما

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O