تحلیلگر ارشد تلویزیون «بلومبرگ»:

افت بازارهای کالایی ادامه می‌یابد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۷۶۸۶
گری شیلینگ، رئیس مؤسسه تحقیقاتی «گری شیلینگ اند کو» با حضور در شبکه تلویزیونی «بلومبرگ» به بررسی روند کاهش قیمت کالاها و احتمال کاهش هرچه بیشتر این قیمت‌ها در ماه‌های آینده پرداخت.
افت بازارهای کالایی ادامه می‌یابد

به گزارش اقتصادنیوز، گری شیلینگ درباره کاهش تورم در اقتصادهای بزرگ جهان به بلومبرگ گفت: قیمت‌ کالاها رو به کاهش است، از هر چیزی که فکرش را بکنید در جهان مازاد تولید وجود دارد، و در واقع می‌توان گفت شرایط اخیر چندان تغییر چشم‌گیری نداشته، بلکه ادراک مردم عوض شده است.

شیلینگ تأکید کرد: مردم قبلاً فکر می کردند چین یک اقتصاد مستقل و رو به رشد است و الآن دریافته‌اند که این‌طور نیست. چین صرفاً تجهیزات اصلی و مواد خام را وارد می‌کند و سپس محصولات تولید‌ شده را به اروپا و آمریکای مرکزی می‌فرستد. آشکار شدن این قضیه، برای مردم درک بزرگی بود.

وی همچنین در خصوص ارتباط میان پول و نرخ بهره پایین، تصریح کرد: واقعیت این است که تقریباً ارزش برابری پول تمام کشورهای جهان در برابر دلار، رو به کاهش است. آن‌ها این کار را به خاطر قیمت کالاها انجام داده‌اند. برای مثال دلار کانادا، یا نیوزیلند و استرالیا و یا پول‌هایی مانند یورو و ین ژاپن که به ارزش برابری آن‌ها به طور عمدی کاهش یافته است.

شیلینگ دلیل دیگر کاهش ارزش برابری پول را رقابت معرفی کرد و ادامه داد: چینی‌ها همین‌کار را کردند. وقتی دیدند تمام جهان ارزش پول‌شان را پایین آوردند، گفتند ما هم همین کار را می‌کنیم.

به گفته گری شیلینگ، کاهش ارزش برابری این تعداد واحد پول جهانی، بازتاب دهنده رشد پایین اقتصاد است.

مجری «بلومبرگ» از شیلینگ پرسید که چنانچه قیمت کالاها از سطح کنونی نیز پایین‌تر برود، چه مقدار منفعت برای صاحبان سهم در این حوزه باقی خواهد ماند؟

گری شیلینگ پیش‌بینی کرد که قیمت کالاها به روند نزولی ادامه خواهد داد و تصریح کرد: نکته اینجاست که برخی از تولیدکننده‌های کالا، به عنوان مثال نفت، می‌گویند ما به تولید ادامه خواهیم‌ داد و در جای دیگری دنبال تقاضا می‌گردیم و با قیمت‌های پایین می‌توانیم به کار ادامه دهیم؛ این اتفاق درباره سنگ‌‌آهن هم افتاده است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O