رگولاتوری دیگر پروانه ISP و ISDP صادر نمی‌کند

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۰۷۷۴
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با مصوبه جدید خود دیگر پروانه ISP و ISDP صادر نمی‌کند.

به گزارش اقتصادنیوز، این کمیسیون به دنبال این تصمیم ضوابط مرتبط با نحوه ادامه فعالیت دارندگان پروانه‌های عرضه خدمات اینترنت رسا (ISP) و توزیع اینترنت (ISDP) را تحت عنوان پروانه ارایه خدمات ارتباطی ثابت (Servco) تصویب کرده است.

 برهمین اساس، رگولاتوری از این پس پروانه جدید ISP و ISDP صادر نخواهد کرد و صرفا می‌تواند نسبت به تمدید آن دسته از پروانه‌های ISP و ISDP اقدام کند که برابر مفاد ضوابط و دستورالعمل اجرایی صدور پروانه عرضه‌کنندگان و توزیع‌کنندگان اینترنت در حوزه پروانه مربوطه فعالیت داشته‌اند، تخلف عمده نداشته باشند و تقاضای خود را درموعد مقرر به منظور تمدید پروانه به این سازمان ارایه کنند.

گفتنی است تمدید پروانه ISP و ISDP حداکثر تا پایان سال 1395 امکان‌پذیر خواهد بود و پس از آن پروانه تحت موضوع پروانه Servco فعالیت خواهند کرد. بر همین اساس آن دسته از دارندگان پروانه جدید Servco حداکثر تا پایان سال 96 می‌توانند از تجهیزات دسترسی در فرکانس باند آزاد که قبلا تایید رگولاتوری را اخذ کرده اند، استفاده کنند و پس از آن تاریخ باید نسبت به جمع‌آوری یا انتقال تجهیزات به اپراتورهای میزبان اقدام کنند.

ضمن اینکه از تاریخ ابلاغ این مصوبه رگولاتوری دیگر درخواست هیچ یک از دارندگان پروانه‌های ISP، ISDP و Servco را برای تاییدیه استفاده از فرکانس باند آزاد نمی‌پذیرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O