به گزارش اقتصادنیوز، محمود واعظی در مراسم انعفاد تفاهم نامه MNP با حضور اپراتورهای تلفن همراه افزود: در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مدت 15 ماه روی طرح ترابرپذیری شماره های تلفن همراه کار کردیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: هر سه اپراتور تلفن همراه کشور و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منهای شرکت ارتباطات زیرساخت برای توسعه MNP به 640 میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارند.
وی از درخواست دو اپراتور استانی وایمکس برای دریافت پروانه سراسری خبر داد و گفت: از اپراتورهای وایمکس می خواهیم تا به سمت فناوری TD-LTE در وایمکس پیش بروند.
به گفته واعظی، خدمات وایمکس در کشور درحال حاضر یک میلیون و 200 هزار مشترک دارد که 500 هزار نفر آنها مشترک ایرانسل هستند.
وی گفت:همانقدر که از اانحصار متنفریم شرایطی را در عرصه بین المللی برای ما فراهم کرده بودند که دریافت امکانات و تجهیزات مخابراتی به یکی دو کشور به ویژه چین منحصر شده بود. اما اکنون فضای جدیدی بوجود آمده که در این فضا می توانیم به یکی دو کشور منحصر نباشیم و باب مذاکرات با همه کشورها برای تمامی اپراتورها باز است.
واعظی تاکید کرد: باید مراقبت باشیم مردم با کیفیت خوب خدمات دریافت کنند و خدمات نیز با تعرفه های عادلانه به مردم ارایه شود اما همزمان اپراتورها هم باید به ازای درآمدهای کسب شده، شبکه خود را نیز توسعه دهند و از تکنولوژی های برتر نیز استفاده کنند.