میوه و مرغ در صدر شکایات

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۴۵۷۸
رئیس ستاد نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی گفت که بیشترین پرونده‌ تشکیل شده در ایام نوروز مربوط به استان تهران با آمار هفت هزار و 981 فرقه پرونده بوده است.

به گزاش اقتصادنیوز، علیرضا جواهری در نشست خبری با اهالی رسانه گفت: سازمان تعزیرات حکومتی تحت تاثیر اقبال مردم جهت خرید مایحتاج پایان سال و کثرت سفرها تدابیر ویژه‌ای را برای رفاه حال مردم در نظر گرفته بود.

وی ادامه داد: سازمان تعزیرات حکومتی امسال دارای دو طرح بود؛ اولین طرح آن از 16 اسفند 93 آغاز و تا 29 اسفند ماه ادامه داشت و طرح دوم از اول فروردین لغایت 15 فروردین ماه بود که بیشترین حجم کارکرد این سازمان در مرحله اول صورت گرفت؛ زیرا مردم بیشتر در زمان طرح اول خریدهای خود را انجام داده‌اند.

مدیر کل حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: 46 هزار و 120 فرقه پرونده مربوط به قاچاق کالا، بهداشت و درمان، دارو و دامپزشکی و کالای خدماتی در زمان این دو طرح تشکیل شده است.

جواهری بیشترین پرونده‌های تشکیل شده در این زمان را با 7 هزار و 981 پرونده مربوط به استان تهران دانست و گفت: خراسان رضوی با 3 هزار و 717 فرقه پرونده، استان البرز با دو هزار و 534 فرقه پرونده، استان اصفهان با 2 هزار و 438 فرقه پرونده و استان فارس با 2 هزار و 125 فرقه پرونده جزء بالاترین میزان تشکیل پرونده در این ایام بوده‌اند.

مدیرکل حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی کمترین پرونده در این ایام را مربوط به استان خراسان جنوبی با 196 فرقه پرونده عنوان کرد.

رئیس ستاد نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیشترین شکایت مردمی در این ایام مربوط به بحث میوه بخصوص پرتقال و سیب و نارنگی بوده و بعد از میوه، مرغ بیشترین شکایت مردمی را نسبت به خود داشته است که اکثر شکایت‌ها مربوط به قیمت مرغ و تاریخ مصرف آن بوده است.

جواهری گفت: تعداد بازرسی‌های مشترک با دستگاه‌های نظارتی، 13 هزار و 115 مورد بود که از این تعداد 12 هزار و 826 فقره پرونده تشکیل شد.

رئیس ستاد نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه میزان محکومیت‌ها در گشت مشترک و جبران شکایت شکات، 2 میلیارد و 180 میلیون تومان بود، افزود: میزان کل محکومیت‌ها در طرح نوروزی 96 میلیارد و 760 میلیون تومان بود.تعداد پرونده‌های رسیدگی شعبه در بخش کالا و خدمات 38 هزار و 693 فقره، در بخش بهداشت، درمان، دارو و دامپزشکی4319 فقره و در بخش قاچاق کالا 3368 فقره بود.

وی همچنین با اشاره به اینکه در این مدت 5 هزار پیامک دریافت کردیم، اظهار کرد: 1200 مورد از این پیامک‌ها به ادارات کل اجرایی در سراسر کشور منعکس شد.

جواهری با بیان این که 40 فقره پرونده مربوط به هتل‌ها و مهمانسراها و 19 فقره پرونده مربوط به شرکت‌های مسافرتی است، گفت: در این مدت 485 فقره پرونده مربوط به رستوران‌ها اعم از درون‌شهری و برون‌شهری تشکیل شد.

جواهری گفت: جزای نقدی، تعطیلی واحد صنفی به خاطر رعایت نکردن مسائل بهداشتی و نداشتن جواز، نصب پارچه، معدوم کردن کالای فاسد، ضبط کالا، لغو پروانه کسب و ممهور نمودن پروانه از جمله مجازات‌های صادره در این طرح برای متخلفین بوده است.

رئیس ستاد نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: طبق آمارهای به‌دست آمده، عدم درج قیمت با 14 هزار و 105 فقره، گرانفروشی با 10 هزار و 180 فقره، عدم رعایت مسائل بهداشتی با 4 هزار و 319 فقره، قاچاق کالا با 3 هزار و 338 فقره، عدم صدور فاکتور با 3 هزار و 286 فقره، کم‌فروشی با 2 هزار و 155 فقره، عدم رعایت مقررات بهداشتی با یک هزار و 963 فقره، تقلب با یک هزار و 226 فقره و عرضه خارج از شبکه با 690 فقره به ترتیب بیشترین تخلفات اصناف را در این ایام به خود اختصاص دادند.

مدیرکل حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در مقایسه‌ طرح نوروزی امسال نسبت به سال گذشته، در طرح امسال در بخش کالا و خدمات حدود 5 درصد، در بخش بهداشت و درمان 26 درصد و در بخش مبارزه با قاچاق کالا و ارز 91 درصد افزایش پرونده داشتیم که در مجموع می‌توان گفت در طرح نوروزی امسال نسبت به سال گذشته شاهد افزایش 11 درصدی پرونده‌های تشکیل شده بودیم.

وی گفت: در این ایام دو فقره پرونده قاچاق پرتقال در استان بوشهر داشتیم که میزان محموله قاچاق حدود 60 تن و ارزش کالا 340 میلیون تومان بود. پرونده دیگری در ارتباط با قاچاق انگور دانه درشت در استان بوشهر وجود داشت که در این پرونده نیز میزان محموله قاچاق 6 تن و ارزش کالا 340 میلیون تومان بود. این پرونده‌ها در مرحله رسیدگی تعزیرات حکومتی قرار دارد.

منبع: ایسنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O