لاریجانی: یارانه نقدی سه برابر هم شود، مشکل زندگی مردم حل نمی‌شود

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۶۳۷۴
خبرگزاری تسنیم: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که کشوری رونق تولید نداشته باشد، نمی‌توان با قانون نوشتن مشکل مردم را حل کرد، اگر هم‌اکنون مبلغ پرداختی یارانه نقدی سه برابر شود باز هم مشکل زندگی مردم حل نمی‌شود.
لاریجانی: یارانه نقدی سه برابر هم شود، مشکل زندگی مردم حل نمی‌شود

علی لاریجانی در مراسم گرامیداشت هفته کارگر که در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: اساس و قوام جامعه ایران به بازوان ارزشمند کارگران استوار است و این قشر ستون فقرات کشور محسوب می‌شود.

لاریجانی تصریح کرد: طبقه کارگر وفاداری خود را به انقلاب اسلامی در طول سالیان گذشته ثابت کرده است اما باید بپذیریم که این قشر در شرایط فعلی زندگی سختی دارند و این مسئله در برخی سیاست‌گذاری‌های حوزه تولید در سال‌های گذشته ریشه دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت تولید در سطح کشور گفت: تا زمانی که کشوری رونق تولید نداشته باشد نمی‌توان با قانون نوشتن مشکل مردم را حل کرد، اگر هم‌اکنون مبلغ پرداختی یارانه نقدی سه برابر شود باز هم مشکل زندگی مردم حل نمی‌شود. باید توجه داشت که اقتصاد صدقه‌ای هیچ عزتی برای کشور ندارد. دولت قبل متاسفانه به جای پرداختن به مسئله تولید به اقتصاد صدقه‌ای اهمیت می‌داد.

وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم دولت یازدهم کاهش تورم بود، تاکید کرد: کاهش تورم سبب رونق تولید و سرمایه گذاری می‌شود، اما علی‌رغم این مسائل همچنان در مسئله رکود مشکل داریم. باید توجه داشت که دولت از نظر اقتصادی سیاست‌های درستی را پیش گرفته چراکه بزرگ‌ترین مسئله کشور رونق تولید است و باید برای تحقق این مسئله تلاش‌ها ادامه پیدا کند.

لاریجانی با اشاره به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری که حضور در اقتصاد را مانند جهاد فی سبیل الله دانسته‌اند، گفت: در شرایط فعلی مهمترین و بزرگ‌ترین فعالیت جهادی شرکت در رونق تولید کشور است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O