ماجرای هک شدن سایت سازمان ثبت اسناد و املاک چه بود؟

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۴۵۵۷
سایت اطلاع رسانی سازمان مورد حمله سایبری جزئی قرار گرفته و هیچگونه ورود و حمله‌ای به بانک‌ها و سامانه‌های خدمات ثبتی صورت نگرفته است.

معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: سایت اطلاع رسانی سازمان مورد حمله سایبری جزئی قرار گرفته و هیچگونه ورود و حمله‌ای به بانک‌ها و سامانه‌های خدمات ثبتی صورت نگرفته است.

هاشم کارگر در واکنش به انتشار برخی اخبار در رسانه‌ها مبنی بر هک شدن سایت این سازمان گفت: کلیه سامانه‌های خدماتی و نرم افزاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور فعال بوده و در حال خدمت رسانی به مردم است.

وی تصریح کرد: تنها سایت اطلاع رسانی سازمان مورد حمله سایبری جزئی قرار گرفته و هیچگونه ورود و حمله‌ای به بانک‌ها و سامانه‌های خدمات ثبتی صورت نگرفته است.

معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تاکید کرد: پرتال اطلاع رسانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور حداکثر از فردا در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

منبع:ایسنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O