بودجه حفظ اراضی کشاورزی به ۶۰ میلیارد تومان افزایش یافت
به گزارش اقتصاد نیوز، رئیس سازمان امور اراضی کشور در بازدید از وضعیت اراضی کشاورزی شهرستانهای استان مازندران با اعلام این خبر، گفت: برای حفظ اراضی این استان در سال جدید تعداد کشت های ویژه حفظ کاربری اراضی کشاورزی به 250 اکیپ افزایش داده شد.
قباد افشار افزود: بودجه مورد نیاز برای تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز بخش حفظ ارضی کشور با افزایش 50 درصدی نسبت به سال قبل به 600 میلیارد ریال افزایش می یابد.
گفتنی است استان مازندران به دلیل شرایط ویژه گردشگری و مسافر پذیری که دارد دارای بیشترین میزان زمین خورای و تغییر کاربری اراضی کشاورزی در کشور است به طوری که بنا بر اعلام رئیس این سازمان در حد فاصل شهرستان نور تا چابکسر تقریبا دشتی باقی نمانده است و در 15 سال گذشته 4 هزار هکتار از 19 هزار هکتار شهرستان نور، 1200 هکتار از 2600 هکتار شهرستان چالوس و 1700 هکتار از 3 هزار هکتار از دشتها و اراضی حاصلخیز شهرستان نوشهر کاسته شده است.
منبع: تسنیم