ثبات نسبی نفت/ برنت 49 دلار

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۷۱۱۳
قیمت هر بشکه نفت برنت در معاملات امروز با 16 سنت افزایش، 49 دلار و 24 سنت معامله شد. در حالی‌که قیمت هر بشکه نفت وست‌تگزاس‌اینترمدییت با 30 سنت افزایش به 46 دلار و 66 سنت رسید.
ثبات نسبی نفت/ برنت 49 دلار
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، با مقاومت بازار سهام در برابر آمارهای ضعیف از اقتصاد چین، قیمت نفت در روز چهارشنبه با ثبات نسبی مواجه شد. با این وجود تحلیلگران معتقدند اضافه عرضه موجود در بازار نفت که از سال 2014 باعث کاهش قیمت‌ها شده است، به دلیل تداوم ضعف تقاضا، تقویت خواهد شود.
 
بر اساس این گزارش قیمت نفت خام آمریکا پس از گزارش اتحادیه نفت آمریکا در مورد کاهش 3.7 میلیون بشکه‌ای ذخایر نفت در هفته پیش، با افزایش اندکی روبرو بود. نفت برنت نیز با وجود افت قیمت کالاهای اساسی دیگر نظیر زغال سنگ و مس، افزایش قیمت داشت.
​
هر بشکه نفت برنت با 16 سنت افزایش، با قیمت 49 دلار و 24 سنت معامله شد. در حالی‌که قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت با 30 سنت افزایش به 46 دلار و 66 سنت رسید.

با وجود این افزایش قیمت،‌تحلیلگران معتقدند که چشم انداز بازار نفت همچنان دلسردکنده باقی خواهد ماند.
​
تحلیل‌گران بر این باورند که گزارش‌های به‌دست آمده از کاهش فعالیت کارخانه‌های بزرگ چین در ماه سپتامبر، ممکن است به کل جهان سرایت کند. شاخص PMI‌ چین در ماه سپتامبر با سقوط به ارتفاع 47 واحدی به کمترین میزان خود از مارس 2009 رسید، درحالی‌که انتظار بازار 47.5 واحد بوده است.

شرکت مشاوره انرژی اسپکتز روز چهارشنبه اعلام کرد:‌ «با توجه به این‌که رشد سرمایه‌گذاری و محصولات کارخانه‌ها به حد موردنظر نرسیده‌اند، رکود اقتصاد چین ادامه خواهد داشت، با وجود اینکه اقتصاد نشانه‌های کوچکی از بهبودی را نشان می دهد، رسیدن به رشد 7 درصدی تولید ناخالص داخلی تعیین شده توسط دولت بسیار دشوار به نظر می رسد.»
​
این شرکت ادامه داد:‌ «انتظار می‌رود تقاضای جهانی نفت خام در نیمه دوم سال در حدود یک میلیون بشکه در روز رشد داشته باشد.»
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O