ادامه روند نزولی سه‌هفته اخیر نفت/ نفت آمریکا 43 دلاری شد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۹۷۴۳
در پی افزایش نگرانی‌ها در مورد عرضه بیش از تقاضا و افزایش موجودی نفتی آمریکا، روز سه‌شنبه قیمت نفت در ادامه روند نزولی سه هفته اخیر خود باز هم کاهش یافت.
ادامه روند نزولی سه‌هفته اخیر نفت/ نفت آمریکا 43 دلاری شد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت با افت 46 سنتی به 47 دلار و 8 سنت رسید؛ در حالی که هر بشکه نفت آمریکا با 59 سنت کاهش قیمت، 43 دلار و 39 سنت معامله شد.

نفت آمریکا با شکستن سطح حمایتی در اوایل این جلسه به کمترین میزان 9 هفته اخیر خود رسیده بود. ریک اسپونر، تحلیلگر ارشد بازار اعلام کرد:‌ «رشد غیرمنتظره در مورد میزان ذخایر نفتی آمریکا، نگرانی‌ها را در مورد عرضه مازاد در بازار مجددا افزایش داده است.‌ کاهش تولید آمریکا تا حدود 9.1 میلیون بشکه در روز و خوش‌بینی در مورد میزان تقاضا موجب افزایش قیمت نفت نشده است.»

میزان ذخایر تجاری نفت خام آمریکا برای پنجمین هفته متوالی با رشد روبرو شده و در هفته منتهی به 23 اکتبر به 479.6 میلیون بشکه رسیده است. بر اساس گزارش گلدمن ساکس در روز دوشنبه، در حالی که میزان ذخایر محصولات تقطیری شامل بنزین و سوخت جت،‌ افت 2 میلیون بشکه‌ای را تجربه کرده، میزان استفاده از ذخایر محصولات تقطیری در اروپا و آمریکا به ثبت رکورد تاریخی نزدیک شده است.

بن لی برن تحلیلگر بازار نفت اعلام کرد: «میزان تولید و موجودی نفت آمریکا بازار را ناامید کرده است. با این حال سرمایه‌گذاران در انتظار نتیجه نشست سیاست‌گذاری فدرال‌رزرو در این هفته هستند.»

بانک سرمایه گذاری جفریز در یادداشتی در روز سه‌شنبه اعلام کرد:‌ «در پی کاهش هزینه‌ها توسط شرکت‌های دولتی و کاهش تولید روزانه 700 هزار بشکه‌، عرضه کشورهای غیراوپک برای اولین بار از سال 2008 در سال آینده کاهش خواهد یافت.»
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O