کاهش واردات مس چین

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۲۸۸۲
واردات مس چین برای دومین ماه پیاپی کاهش یافت و به کمترین میزان خود طی بیش از سه سال گذشته رسید.
کاهش واردات مس چین

به گزارش اقتصادنیوز، تعطیلات یک هفته‌ای سال نو قمری چین، با کاهش میزان تقاضای داخلی، واردات مس چین را برای دومین ماه پیاپی کاهش داد به‌طوریکه حجم واردات مس این کشور را به پایین‌ترین سطح سه‌سال اخیر رساند.

به گزارش بلومبرگ، واردات مس غیر نوردی و سایر فرآورده های مسی چین در ماه فوریه نسبت به ماه قبل‌تر با 32 درصد کاهش، به 280‌ هزار تن رسیده‌ که این رقم پایین‌ترین میزان واردات مس چین از ماه مه 2011 میلادی تاکنون محسوب می شود. همچنین، واردات مس این کشوردر دوماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 24 درصد کاهش یافته‌است.

میزان تقاضا برای این فلز سرخ، با تعطیلی کارخانجات قبل و در طول تعطیلات سال نو چینی که از تاریخ 18 تا 24 فوریه ادامه دارد، کاهش یافته‌است. این درحالیست که قیمت مس در بازارهای لندن، پس از آنکه در ماه ژانویه 13 درصد سقوط کرده‌بود، دوباره 7.3 درصد افزایش یافت.

«لی چونلان»، محقق بخش فلزات موسسه تحلیل بازار CRU، در پکن می‌گوید: کاهش واردات در ماه فوریه امری طبیعیست. وی پیش از انتظار آرقام واردات چین با اعلام این مطلب افزود: در ماه فوریه، بدلیل تعطیلات سال نو چینی، تعداد روزهای کاری کمتر است ضمن اینکه مردم این کشور نیز یک‌هفته پیش از آغاز سال نو به تعطیلات می‌روند، درنتیجه تعداد نیروهای کاری فعال نیز کاهش می‌یابد.

چین سال گذشته 11 میلیون و 400 هزار تن مس تصفیه شده مصرف کرده‌بود که این رقم حدود نیمی از حجم کلی مس مصرفی جهان یعنی 22 میلیون و 900 هزار تن است. این کشور همچنین چارچوب رشد اقتصادی جدیدی ترسیم کرده که طبق آن در سال 2015 میلادی باید هفت درصد رشد داشته باشد.

بنابر داده‌های جدید، حجم واردات سنگ مس و کنسانتره مصرفی برای تولید فلزات تصفیه‌شده این کشور برای نخستین بار کاهش یافته و به 760 هزار تن رسید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O