کاهش حوادث در شرکت‌های معدنی ایمیدرو

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۹۹۱۹
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در گزارشی روند نزولی شاخص‌های حوادث در شرکت‌های تابع معدنی ایمیدرو را مورد بررسی قرار داد.
کاهش حوادث در شرکت‌های معدنی ایمیدرو

ایمیدرو نوشت:

مدیر دفتر بهداشت، ایمنی و محیط زیست ایمیدرو اظهار کرد: در این مدت شاخص‌های ضریب شدت و تکرار حوادث و تعداد حوادث منجر به فوت در شرکت‌های ملی فولاد، ‌ آلومینیوم المهدی و هرمزآل، ‌ تهیه و تولید مواد معدنی، ‌ منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و همچنین مجتمع‌ها و واحدهای تحت پوشش این سازمان با کاهش محسوسی همراه شده‌اند.

به گفته محمد کاظم نوری از مهم‌ترین دلایل این دستاورد می‌توان به استقرار سیستم‌های مدیریت (بهداشت ایمنی و محیط زیست) HSE، ایجاد ساختار HSE ابلاغ سیاست‌ها و بخش نامه‌های HSE و همچنین ‌اجرای برنامه‌ها و دوره‌های جدید آموزشی، ‌ به منظور ارتقای سطح دانش کارکنان و استفاده از تجهیزات جدید در شرکتهای تابعه اشاره کرد.

 میزان ضرایب شدت و تکرار حوادث در ۹ ماه اول 10 سال گذشته به ترتیب 20.1 و 92.3 بوده که به ترتیب ضریب شدت حوادث در ۹ ماه اول سال جاری به 0.54 و ضریب تکرار حوادث به54.1 رسیده است.

به گزارش، او همچین افزود: مقدار حوادث منجر به فوت نیز با کاهش قابل ملاحظه‌ای همراه بوده است به طوری که شیب منحنی تعداد حوادث منجر به فوت در سال‌های گذشته همواره روند نزولی را نشان می‌دهد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید