حمید چیت چیان گفت: از مجموع 49.3 میلیارد متر مکعب ظرفیت سدها، 48 درصد ظرفیت پر است. وی همچنین با اشاره به اینکه شرایط بارندگی امسال نسبت به سالهای قبل بهتر است، گفت: به دلیل آنکه کشور 15 سال خشکسالی را پشت سر میگذارد، نمیتوان انتظار داشت که این بارندگی تاثیر مستقیم در بهبود ظرفیت ذخایر آبی کشور داشته باشد.
وی با بیان اینکه در 16 استان نسبت به متوسط سالهای گذشته کاهش بارندگی داشتهایم، اظهار کرد: در استان اصفهان 11 درصد، خراسان جنوبی 20 درصد، خراسان رضوی هشت درصد، سمنان 10 درصد، سیستان و بلوچستان 26 درصد، یزد شش درصد نسبت به متوسط سالهای گذشته کاهش بارندگی داشتند.
وی اظهار کرد: امسال حدود 7 هزار و 100 میلیارد تومان اعتبار به وزارت نیرو تعلق گرفت که از این میزان 30 درصد آن تخصیص یافت. وزیر نیرو در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه درباره افزایش قیمت آب و برق هیچ تصمیمی گرفته نشده است، افزود: قیمت آب به دلیل اینکه به تازگی افزایش یافته افزایش نمییابد.
وزیر نیرو در خصوص تامین آب و برق در فصل تابستان بیان کرد: پیک مصرف در تابستان سال 1395 در مرز 54 هزار مگاوات است که اگر میزان مصرف از این عدد افزایش یابد دچار خاموشی میشویم.
به گفته وی در حالی که پیک مصرف در تابستان جاری 50 هزار مگاوات بوده شاهد افزایش 4000 مگاواتی در سال آینده هستیم و این در حالی است که میزان افزایش ظرفیت تولید برق تا تابستان سال 1395 حدود 2600 مگاوات است.
منبع: ایسنا