واحد مرکزی خبر نوشت:
سید عباس عراقچی، معاون وزیر امورخارجه و رییس هیات مذاکره کننده هستهای کشورمان در ژنو پس از پایان گفتوگوهای دوجانبه با مقامات آمریکایی گفت: هنوز در مراحل اولیه هستیم و شش ساعت و نیم گفتوگو کردیم.
وی افزود: تقربیا درباره همه مسائلی که مطرح است به خصوص تحریمها بحث های مفصلی هم در سطح معاونان و هم در سطح کارشناسی صورت گرفت.
عراقچی تاکید کرد: عصر سه شنبه گفتگوهای دوجانبه با بقیه کشورهای 1+5 ادامه مییابد و چهارشنبه جلسهای با همه اعضای گروه 1+5 خواهیم داشت.
مذاکره کننده ارشد ایرانی گفت: به دلیل انکه بحث ها خیلی جزئی و خیلی ریز شده است در برخی از موارد راه حل هایی وجود دارد و در بعضی از مراحل هنوز باید بیشتر تلاش و بحث شود.
عراقچی در پاسخ این سوال که آیا بار دیگر گفتوگوهای دوجانبه ایران با مقامات آمریکایی در ژنو برگزار خواهد شد، گفت: صبح سه شنبه این گفتوگوها دوباره شروع میشود.
سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزیر امور خارجه ایران و وندی شرمن قائم مقام موقت و معاون سیاسی وزیر خارجه آمریکا گفتوگوهای هستهای خود را از عصر دوشنبه در شهر ژنو آغاز کردند.