محدودیت‌های ترافیکی سرخه و سمنان برای تشییع والده رئیس جمهور

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۳۸۷۲
رئیس پلیس راهور استان سمنان از محدودیت‌های ترافیکی امروز (یکشنبه) در شهرستان‌های سرخه و سمنان برای آئین‌های تشییع و ختم بانو سکینه پیوندی مادر رئیس جمهوری را اعلام کرد.
محدودیت‌های ترافیکی سرخه و سمنان برای تشییع والده رئیس جمهور

سرهنگ رحیم ساعد گفت: با توجه به برگزاری آئین تشییع پیکر آن مرحومه، در برخی خیابان‌های شهرستان سرخه محدودیت‌های ترافیکی اعمال می شود.

وی افزود: در سرخه مسیرهای میدان امام خمینی(ره)، بلوار انقلاب اسلامی، میدان شهید بهشتی، بلوار جمهوری، میدان 9 دی، خیابان جهاد و بلوار بسیج تا گلزار شهدای سرخه از ساعت هشت تا پایان مراسم تشییع آن مرحومه در روز یکشنبه مسدود است.

وی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی خیابان‌های هفت تیر و شهدای سرخه، اظهار کرد: تردد وسایل نقلیه در فاصله خیابان فیض، خیابان آیت الله ارسطو از سمت میدان ولیعصر و خیابان محرم شرقی سرخه ممنوع است.

ساعد از پیش بینی پارکینگ برای توقف وسایل نقلیه در آئین های تشییع و ختم مادر رییس جمهوری خبر داد و گفت: مهمانان این آئین‌ها می‌توانند خودروهای خود را در بلوار مسکن مهر، جاده قدیم سرخه - تهران، پشت پارک ملت و قسمتی از خیابان شهید رجایی سرخه پارک کنند.

وی تاکید کرد: هیچ گونه محدودیتی در محور اصلی تهران - مشهد که از ورودی شهرستان سرخه می گذرد وجود ندارد و مسافران نوروزی می‌توانند با رعایت کامل قوانین و احتیاط ادامه مسیر دهند.

وی با اشاره به برگزاری آیین ختم آن مرحومه در عصر یکشنبه در سمنان، اضافه کرد: تردد وسایل نقلیه از ساعت 13 امروز در فاصله تقاطع کهنه دژ در خیابان امام(ره) تا چهار راه مازندران و همچنین ورودی های میدان شریعتی ممنوع است.

رئیس پلیس راهور استان سمنان ادامه داد: مهمانان آئین ختم مرحومه بانو سکینه پیوندی در سمنان می‌توانند وسایل نقلیه خود را در پارکینگ‌های امامزاده یحیی(ع) و پارکینگ های حومه مسجد امام(ره) سمنان پارک کنند.

پیکر مادر حسن روحانی رییس جمهوری کشور، امروز تشییع و به خاک سپرده می شود. همچنین عصر امروز دو آیین ختم در حسینیه شهدای سرخه و امامزاده یحیی(ع) سمنان برگزار می‌شود.

منبع:ایسنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O