آغاز بکار عملیات اجرایی قطعه سوم آزادراه بازرگان-مرند

سرویس: شرکت‌ها کدخبر: ۲۸۱۶۲۷
گروه بنگاه‌ها- مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: عملیات اجرایی قطعه سوم آزادراه بازرگان - مرند به طول ۱۹۰ کیلومتر با سرمایه گذاری بخش خصوصی آغاز به کار کرد. غلامرضا سلیمانی ، ضمن بیان این مطلب افزود: آزادراه بازرگان (منطقه آزاد ماکو) - مرند در جاده ابریشم و حلقه اتصال کریدورهای بین المللی شرق به غرب احداث و به عنوان دروازه اتصال آسیا به اروپا از آن استفاده می شود.
آغاز بکار عملیات اجرایی قطعه سوم آزادراه بازرگان-مرند

به گزارش اقتصادنیوز؛ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد: نقل و انتقال کالا از شرق به غرب دنیا از این مسیر انجام می گیرد که یک مسیر اقتصادی برای حمل و نقل چینی ها به شمار می رود. بنا براین برای ارتقای ظرفیت این بزرگراه باید اتصالات و حمل و نقل طبیعی تسهیل شود.

سلیمانی با اشاره به اینکه این پروژه به سرمایه گذاری ۶۵ درصدی بخش خصوصی و ۳۵ درصدی دولت با ده هزار میلیارد ریال اعتبار احداث می شود افزود: منطقه آزاد ماکو برای توسعه حمل و نقل ترکیبی این آزادراه کمک شایان توجهی داشته چرا که مرز بازرگان با توجه به شرایط کنونی حاکم بر جامعه و تحریم ها بسیار مهم و کاربردی است.

منطقه آزاد

همچنین فریبرز پور بهرام، مدیر عامل شرکت آزاد راه مرند بازرگان و مدیر اجرایی این پروژه نیز اظهار داشت: طول پروژه آزادراه مرند- ماکو 190 کیلومتر است که قطعه سوم این پروژه به طول 70 کیلومتر و در ماکو واقع شده است.

گفتنی است: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، کلنگ زنی رسمی این آزاد راه به زودی با حضور رییس جمهور انجام می شود.

ایجاد قطب مراکز داده در منطقه آزاد ماکو 

در همین حال تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان منطقه آزاد ماکو به منظور همکاری و حمایت از ایجاد قطب مراکز داده در منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو منعقد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در خصوص محورهای همکاری این تفاهم‌نامه گفت: این تفاهم‌نامه به منظور تشویق و کمک به جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، همکاری و حمایت از ایجاد زیرساخت‌های لازم برای ایجاد قطب مراکز داده در منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو، تامین نیازمندی‌های قطب مراکز داده و همکاری برای اخذ مجوزهای زیرساخت‌های اساسی قطب از قبیل تعاملات لازم با نهادهای مسوول در صدور مجوز برای ایجاد نیروگاه برق و ایجاد امکانات مخابراتی انتقال داده امضا شده است.

منطقه آزاد

غلامرضا سلیمانی در خصوص اقدامات سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو در این تفاهم‌نامه گفت: در این تفاهم‌نامه اقدامات مربوط به اختصاص زمین مناسب برای تجمیع مراکز داده بزرگ در قطب مراکز داده به میزان 60 هکتار با رعایت قوانین و مقررات مربوط، ایجاد زیرساخت‌های مربوط به جانمایی و محوطه‌سازی استقرار مراکز داده بزرگ در قطب و همکاری با تامین‌کنندگان ارتباطات اعم از فیبر نوری موردنیاز مراکز داده قطب از جمله اقدامات ما خواهد بود.

همچنین تشویق و جذب سرمایه‌گذاران به منظور تامین زیرساخت‌های موردنیاز در محل قطب واقع در منطقه آزاد و همچنین ارائه مشوق‌های اجرایی جهت ترغیب و تسهیل سرمایه‌گذاری از جمله مواردی است که باید صورت گیرد.

سلیمانی در پایان گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی سازمان منطقه آزاد ماکو امضا این تفاهم‌نامه می‌تواند در صادرات خدمات فناوری اطلاعات به سایر کشورهای منطقه مثمرثمر باشد.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O