تغییر شیفت کاری پاکبانان در پی جان‌ باختن ۴ پاکبان + فیلم

سرویس: اجتماعی کدخبر: ۷۵۲۸۵۲
اقتصادنیوز: در پی وقوع تصادف مرگبار در بزرگراه شهید فهمیده که به جان‌باختن 4 پاکبان شهرداری تهران منجر شد، سازمان مدیریت پسماند از تغییر ساعت کاری نیروهای رفت‌وروب خبر داد.
تغییر شیفت کاری پاکبانان در پی جان‌ باختن ۴ پاکبان + فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، بامداد جمعه ۹ آبان‌ماه، راننده یک دستگاه خودروی پرشیا در حالی‌که در حالت غیرطبیعی قرار داشت، با سرعتی حدود ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در بزرگراه شهید فهمیده (بعد از کوهک) با چهار دستگاه خودرو برخورد کرد. شدت حادثه به حدی بود که خودروی حامل کارگران رفت‌وروب سازمان پسماند واژگون شد و سه پاکبان زحمتکش در صحنه جان باختند. چهارمین کارگر نیز پس از انتقال به بیمارستان، بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

در پی این سانحه تلخ، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از تغییر رویه فعالیت نیروهای رفت‌و روب در ساعات شب خبر داد و اعلام کرد: پس از بررسی‌های انجام‌شده و برگزاری جلسه با پلیس راهور، تصمیم گرفته شد فعالیت پاکبانان در بزرگراه‌ها از این پس تنها در ساعات روشنایی روز انجام شود. از این پس، ماشین‌های مکانیزه طبق روال گذشته شب‌ها به نظافت مسیرهای اصلی و وسط بزرگراه‌ها می‌پردازند، اما پاکبانانی که وظیفه نظافت انهار و حاشیه بزرگراه‌ها را دارند، از ساعت ۷ صبح آغاز به کار خواهند کرد تا در دید کامل رانندگان باشند و خطری متوجه آن‌ها نشود.

این تصمیم به گفته مسئولان سازمان مدیریت پسماند، با تأیید شورای اسلامی شهر تهران اتخاذ شده است.

سازمان همچنین از شهروندان تهرانی خواست: در صورت مشاهده فعالیت پاکبانان در ساعات شب در محدوده بزرگراه‌ها، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران اطلاع دهند تا پیگیری لازم صورت گیرد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید