حسین الله‌کرم: طرح مذاکره با آمریکای خبیث یک شوخی بیشتر نیست/ هنوز کفن ۱۱۰۰ شهید خشک نشده است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۵۶۶۴
اقتصادنیوز: حسین الله‌کرم گفت: سازمان انرژی اتمی که به جاسوسی در مراکز اتمی ایران پرداخته بود به جای محاکمه، به تهران دعوت می‌شود.
حسین الله‌کرم: طرح مذاکره با آمریکای خبیث یک شوخی بیشتر نیست/ هنوز کفن ۱۱۰۰ شهید خشک نشده است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبر فوری، حسین‌ الله‌کرم، رئیس شورای هماهنگی نیروهای حزب‌الله گفت: طرح مذاکره با آمریکای خبیث یک شوخی بیشتر نیست زیرا هنوز کفن ۱۱۰۰شهید خشک نشده است.

این عضو موسس انصار حزب الله افزود: دست از مذاکره بردارید و به دیپلماسی بپردازید زیرا مذاکره بخشی از دیپلماسی است و بخش دیگر آن در رفتارهای سیاسی و اقتصادی است.

او  با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی که به جاسوسی در مراکز اتمی ایران پرداخته بود به جای محاکمه، به تهران دعوت می‌شود گفت: تا وقتی میانجی‌های بین‌المللی و غیر بین‌المللی به وظیفه‌شان در محکومیت و تعیین غرامت‌ خیانت‌های آمریکا و رژیم صهیونسیتی اقدام نکنند، ایران اسلامی نه تنها باید از هرگونه مذاکره پرهیز کند بلکه باید به زمان‌بندی برای خروج از NPT و بستن تنگه هرمز برسد تا دیپلماسی تهاجمی خود را به دنیا نشان دهد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید