معاون عراقچی خبر داد؛

پیش‌نویس قطعنامه روسیه و چین برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱؛ آخرین فرصت برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۴۴۶۰۸
اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه ایران گفت: پیش‌نویس قطعنامه ارائه‌شده از سوی روسیه و چین برای تمدید فنی قطعنامه ۲۲۳۱ آخرین فرصت برای جلوگیری از تشدید تنش‌های خودساخته اروپایی-آمریکایی به‌شمار می‌رود.
پیش‌نویس قطعنامه روسیه و چین برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱؛ آخرین فرصت برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به نشست مشترک ایران با نمایندگان ۱۰ عضو غیردائم شورای امنیت در مقر سازمان ملل متحد نوشت:

« در نشست امروز با نمایندگان ۱۰ عضو غیردائم شورای امنیت که در مقر سازمان ملل متحد برگزار شد، گزارشی از آخرین تحولات مربوط به قطعنامه ۲۲۳۱ و همچنین نتایج رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک هیأت جمهوری اسلامی ایران با سه کشور اروپایی و اتحادیه اروپا در حاشیه اجلاس مجمع عمومی ارائه کردم.

وی افزود: در این جلسه با اشاره به تلاش‌های ایران در جهت بازگذاشتن مسیر دیپلماتیک، بویژه در طول هفته‌های گذشته، ادعاهای مقامات آمریکایی و اروپایی در پایبندی به دیپلماسی را غیرواقعی و غیرصادقانه خواندم.

غریب آبادی خاطرنشان کرد: در این نشست، بر تعهد راسخ جمهوری اسلامی ایران به راه‌حل دیپلماتیک تأکید کرد و خاطرنشان ساختم که پیش‌نویس قطعنامه ارائه‌شده از سوی روسیه و چین برای تمدید فنی قطعنامه ۲۲۳۱ آخرین فرصت برای جلوگیری از تشدید تنش‌های خودساخته اروپایی-آمریکایی به‌شمار می‌رود.

معاون وزیر خارجه ادامه داد: همچنین، تأکید کردم که تک تک اعضای شورا در این زمینه مسئولیت سنگینی برعهده دارند. یا باید تعهد مجدد خود به دیپلماسی را نشان داده و وظیفه خود در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی را ایفا کنند، و یا مسئولیت کامل اخلال در مسیر دیپلماسی و پیامدهای آن را برعهده بگیرند.

 غریب آبادی افزود: در این راستا، تصریح کردم که ایران به هرگونه اقدام خصمانه، مانند بازگشت قطعنامه‌های خاتمه یافته شورای امنیت، واکنش مقتضی نشان خواهد داد و به عنوان اولین اقدام، تفاهم قاهره میان ایران و آژانس پایان خواهد یافت.

 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید