انفجار در ۲ شهر مرزی کردستان/ جزئیات اعلام شد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۲۵۸۵
جانشین فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه صاحب‌الزمان(عج) گفت: عملیات انفجار کنترل‌شده و انهدام مهمات به‌جامانده از دوران هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی اخیر در منطقه عمومی نقاره‌کوب سرپل‌ذهاب طی روزهای ۲۶ و ۲۷ مهرماه جاری انجام می‌شود.
انفجار در ۲ شهر مرزی کردستان/ جزئیات اعلام شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ تورج نادری روز یکشنبه اظهار کرد: این عملیات بصورت کنترل شده توسط تیم تخصصی تخریب مهندسی پادگان ابوذر و با رعایت ضوابط و ملاحظات ایمنی اجرا می شود.

وی با اشاره به اطلاع‌رسانی به ساکنان روستاهای اطراف پادگان ابوذر و عموم مردم شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: صدای محدود ناشی از این عملیات در روزهای اعلام‌شده مربوط به انفجار کنترل‌شده مهمات است و مردم در صورت شنیده شدن صدای انفجار نگران نباشند زیرا که هیچگونه خطری مردم را تهدید نمی‌کند.

جانشین فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه صاحب الزمان (عج) با تأکید بر رعایت ملاحظات ایمنی در اجرای این عملیات، از همکاری و همراهی مردم منطقه قدردانی کرد و گفت: موضوع در چارچوب اقدامات ایمنی و پاکسازی منطقه انجام می شود.

سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه افزون بر ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O