مهاجرانی: به دنبال کاهش اثر فشار اقتصادی آمریکا با مهار تورم و افزایش کالابرگ هستیم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۳۹۱۹
اقتصادنیوز: سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه «تورم» حاصل اقتصادِ کلان است و نمی‌توان با دستکاری کوتاه مدت آنرا اصلاح کرد، گفت: دولت تلاش می‌کند از دو مسیر کنترل شیب تورم و افزایش مبلغ کالابرگ، فشار اقتصادی غرب و آمریکا را جبران کند.
مهاجرانی: به دنبال کاهش اثر فشار اقتصادی آمریکا با مهار تورم و افزایش کالابرگ هستیم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «فاطمه مهاجرانی» امروز دوشنبه در گفت‌وگویی با تاکید بر اینکه «تورم» حاصل اقتصادِ کلان است و نمی‌توان با دستکاری کوتاه مدت آنرا اصلاح کرد، گفت: تلاش می‌کنیم که مقابل فشار اقتصادی که غرب و آمریکا بر ما وارد می‌کنند، از یک سو شیب تورم را کنترل کنیم و از سوی دیگر درباره موضوعات معیشتی مردم همچون افزایش رقم کالابرگ کارهایی صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه افزایش رقم کالابرگ برای برخی دهک‌های نیازمند صورت گرفته است، افزود: امیدواریم با فرم خوداظهاری که در حال انجام است، افزایش مبلغ برای سایر افراد نیازمند نیز صورت گیرد.

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O