ادعای آکسیوس درباره احتمال برگزاری نشست کارشناسی میان ایران و آمریکا

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۵۸۷۹
اقتصادنیوز: اکسیوس از بررسی طرح برگزاری نشست کارشناسی میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری قطر و پاکستان خبر داد.
ادعای آکسیوس درباره احتمال برگزاری نشست کارشناسی میان ایران و آمریکا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، پایگاه خبری اکسیوس از بررسی امکان برگزاری نشستی در سطح کارشناسان میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری قطر و پاکستان خبر داد؛ نشستی که در چارچوب تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به آتش‌بس و ازسرگیری مذاکرات میان تهران و واشنگتن مطرح شده است.

این گزارش به نقل از مقام‌های آمریکایی می‌افزاید که دونالد ترامپ در شرایط کنونی تصمیم دارد فرصت بیشتری به تلاش‌های دیپلماتیک بدهد. در همین راستا، استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستادگان رئیس‌جمهور آمریکا، نیز در مذاکرات مربوط به دستیابی به توافق با ایران مشارکت دارند.

خبر مرتبط
چالش در کاخ سفید/ نزدیکان ترامپ به اختلاف خوردند/ پست جنجالی ونس درباره ایران ترامپ را هم غافلگیر کرد؟

اقتصادنیوز: روبیو تصریح کرد که نمی‌خواهد به گمانه‌زنی‌ها درباره انتخابات ۲۰۲۸ دامن بزند و در واکنش به اظهارات ونس درباره نتایج انتخابات اخیر نیز، با این بهانه که به سیاست داخلی ورود نمی‌کند، از پاسخ طفره رفت.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O