کدخبر: ۱۶۲۱۸۳ لینک کوتاه

با این ترفند ساده از آنلاین بودن افراد Last Seen Recently در تلگرام باخبر شوید!

همان طور که می‌دانید یکی از قابلیت‌هایی که تلگرام در اختیار کاربران قرار می‌دهد، بستن وضعیت آنلاین بودن است. این موضوع بدین معناست که اگر مخاطب مورد نظر شما وضعیت آنلاین بودنش را بسته باشد، شما دیگر متوجه آنلاین و یا آفلاین بودن آن شخص نخواهید شد.

آی تی رسان؛ به‌عنوان مثال موقعیتی را در نظر بگیرید که به فردی که در حالت Last Seen Recently قرار دارد، پیام داده‌اید و پیام شما خوانده نمی‌شود. منتظر می‌مانید اما هیچ اتفاقی نمی‌افتد. در این هنگام است که به فکرتان می‌رسد شاید این فرد آنلاین شده باشد و نخواهد پیام شما را بخواند. البته این‌ها همه در حد حدس و گمان خواهند بود.

اما امروز با ترفندی همراه شما هستیم، که شما با انجام آن به راحتی می‌توانید از وضعیت آنلاین و یا آفلاین بودن کاربرانی که در تلگرام Last Seen Recently هستند، باخبر شوید.

برای اجرا این ترفند لازم است مراحل زیر را طی کنید:

  1. بعد از این که به مخاطب مورد نظرتان که در حالت Last Seen Recently است پیام دادید و جوابی دریافت نکردید، بر روی تصویر پروفایل شخص کلیک کنید. در این حالت وارد اطلاعات پروفایلی شخص مورد نظر می‌شوید.

  1. در مرحله بعد، گزینه  “Start Secret Chat” که در اندروید سبز رنگ است را انتخاب کنید و پیغام نمایش داده شده را Okay کنید. در این حالت وارد صفحه چت مخفی می‌شوید.

  1. در نوار پایینی این صفحه پیغامی با عنوان “Waiting for … to get online…” نشان داده می‌شود. این پیغام به این معناست که مخاطب مورد نظر شما از آن زمان که پیام را داده‌اید تا به الان آنلاین نشده و تلگرامش را چک نکرده است. اما اگر این پیغام از همان ابتدا برای شما نمایان نشود و یا بعد از گذشت چند دقیقه پنهان گردد، به این معنا خواهد بود که شخص مورد نظر شما پیام شما را دریافت کرده اما نمی‌خواهد آن را باز کند.

برای اجرای این ترفند به این موارد هم توجه زیادی بکنید:

  • بعد از این که از وضعیت آنلاین بودن و یا نبودن مخاطب مطمئن شدید، می‌توانید با انتخاب گزینه Delete Chat، چت مخفی را کنسل کنید.
  • فرد بعد از آنلاین شدن متوجه درخواست چت مخفی شما خواهد شد.
  • در صورتی که پیش از آنلاین شدن مخاطب، چت مخفی را ‌Delete Chat کنید، شخص بعد از آنلاینی متوجه درخواست چت مخفی شما نخواهد شد.
  • تمامی عواقب استفاده از این ترفند بر عهده خودتان خواهد بود.