آزادراه قزوین-رشت بدون حضور رئیسی افتتاح شد
![آزادراه قزوین-رشت بدون حضور رئیسی افتتاح شد](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/Iz6vvpzXQrrF/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrt0N6ije1NA8o,/%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF+%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86+-+%D8%B1%D8%B4%D8%AA.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از برنا؛ این قطعه از آزاد راه در محدوده رودبار تا منجیل با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور و مهرداد بذر پاش وزیر راه و شهرسازی و اسدالله عباسی استاندار گیلان و جمعی از مسئولان استان روز دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ به بهرهبرداری رسید.
مهرداد بذر پاش وزیر راه و شهرسازی هم در ابتدای ورود در جمع خبرنگاران از عدم رئیس جمهور برای سفر به گیلان و افتتاح بهرهبرداری از باقیمانده آزادراه رودبار- منجیل از مردم عذرخواهی کرد و گفت: آقای رئیسی رئیس جمهور سلام گرم خود را به مردم گیلان، رودبار، منجیل و لوشان رسانده و بسیار مشتاق به حضور در این شهرستان برای افتتاح پروژه آزادراه منجیل_رودبار بودند، اما به دلیل مشکل ایجاد شده این سفر منتفی شد و امروز معاون اجرایی رئیس جمهور حضور پیدا کردند.
اقتصادنیوز: معاون اجرایی رئیس جمهور علت افتتاح آزاد راه منجیل-رودبار بدون حضور رئیسی را اعلام کرد.
وی با اشاره به تاکید رئیس جمهور برای بهرهبرداری از ۸ کیلومتر آزادراه منجیل رودبار گفت: تکمیل آزاد راه قزوین - رشت (۸ کیلومتر باقیمانده) از پروژههای بزرگ ملی است و رئیس جمهور تاکید ویژهای برای تکمیل این پروژه داشته و امروز این طرح افتتاح شد.