فراخوانی بین‌المللی برای باز طراحی ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۳۰۴۵۳
اقتصادنیوز: به دنبال بازدید فنی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما، وزیر راه و شهرسازی از انتشار فراخوانی برای باز طراحی این ساختمان خبر داد.
فراخوانی بین‌المللی برای باز طراحی ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از ساختمان شیشه‌ای  گفت: در بازدیدی که با هدف بررسی خسارت‌های وارده انجام شد، جلسه‌ای برگزار شد و تاکید شده که وزارت راه و شهرسازی به همراه نظام مهندسی ساختمان، گروه‌های مجری و معاونت‌های مسکن و شهرسازی در تلاشند تا با همکاری مشاوران، خسارت‌ها را به طور دقیق بررسی و برطرف کنند.

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: ما با سرعت تمام در تلاش هستیم تا اقدامات لازم برای مقاوم‌سازی سازه و رفع مشکلات آن انجام دهیم.

علاوه بر این،  وزیر راه   وشهرسازی به علاقه خود برای برگزاری یک مسابقه بین‌المللی برای باز طراحی و بازسازی ساختمان اشاره کرد و گفت: "هدف ما این است که این مسابقه را به گونه‌ای برگزار کنیم که جهانیان شاهد پایداری صدا و سیما باشند و نشان دهیم که با وجود چالش‌ها، صدای حقیقت همچنان بلندتر از قبل خواهد بود.

این مسابقه به طراحان و معماران از سراسر جهان فرصت می‌دهد تا ایده‌های نوآورانه خود را برای بازسازی این ساختمان ارائه دهند و به تعالی معماری در کشور کمک کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید