افت 4500 واحدی بورس تهران/ روز بد گروه فلزات و خودرویی ها

کدخبر: ۴۱۶۰۱۸
بورس تهران بعد از سبزپوشی در 4 روز متوالی، امروز سرخپوش شد و 4500 واحد افت کرد. گروه فلزات اثرگذارترین نمادها بر سرخپوشی شاخص بودند.
افت 4500 واحدی بورس تهران/ روز بد گروه فلزات و خودرویی ها

به گزارش  اقتصادنیوز  ، شاخص کل بورس تهران در شروع معاملات بازار سرمایه با ریزش 4500 واحدی در سطح یک میلیون و 152 هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل هم وزن نیز سرخپوش شد و با افت 1299 واحدی 384 هزار و 232 واحد را ثبت کرد.

شاخص فرابورس هم منفی شد و  به 17 هزار و 793 واحد رسید.

اثرگذارترین نمادها بر شاخص بورس

نماد‌های فارس، شپنا و برکت بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های فملی، فولاد و شستا بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

وضعیت نمادها در آغاز معاملات

خودرو و خساپا به صف فروش نشستند.

در میان فشار فروش حاکم بر محصولات شیمیایی شتوکا نماد مورد توجه گروه و شپلی, وپترو, شکربن و پارس با گرایشی مثبت متعادل اند.

شپنا تک نماد سبز پوش پالایشی هاست که حوالی صفر تابلو با نوسانات مثبت همراه است. شبندر در مدار منفی بالغ بر ۳ درصدی در قیمت ۲۱۳۴ تومان داد و ستد می‌شود. شتران در محدوده ۷۸۸ تومان افت ۲.۸ درصدی قیمت را تجربه می‌کند.

در ساعت 9:30 شاهد افزایش تقاضا در بازار هستیم.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید