وکیل قالیباف: یاشار سلطانی به ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد

کدخبر: ۳۹۳۵۸۴
وکیل محمدباقر قالیباف گفت: یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب نسبت به موکل در توئیت های منتشره، به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد.
وکیل قالیباف: یاشار سلطانی به ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، علی اصغر قهرمانی درباره نتیجه شکایت محمدباقر قالیباف از یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب گفت: جلسه رسیدگی دادگاه در آذرماه امسال تشکیل و دو طرف دفاعیات خود را ارائه دادند.

وی ادامه داد: با توجه به دو فقره شکوائیه تقدیمی اینجانب، مندرجات پرونده، کیفرخواست صادره از دادسرای فرهنگ و رسانه تهران، پرینت مطالب منتشر شده توسط یاشار سلطانی در فضای مجازی و دفاعیات غیر موثر او و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده، دادگاه محترم بدوی وقوع بزه و انتساب آن به متهم را محرز و مسلم تشخیص داده است.

وکیل محمدباقر قالیباف یادآور شد: با استناد به مواد ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۹۹ حکم بر محکومیت یاشار سلطانی با لحاظ مقررات تعدد جرم صادر و او به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شده است.

آقای قهرمانی ادامه داد: رأی صادره درباره یاشار سلطانی قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران است.

وکیل محمدباقر قالیباف در پایان گفت: هدف موکل از طرح شکایت آن بود که نشان دهد ادعاهای یاشار سلطانی کذب است.

گفتنی است پیش از این محمد علی نجفی و میرلوحی هم به دلیل نشر اکاذیب علیه شهردار اسبق تهران محکوم شده بودند. یاشار سلطانی هم به دلیل نشر اکاذیب و اتهام به شهردار اسبق تهران محکوم شده است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید