کاهش ۱۸ درجه‎‌ای دمای هوا در برخی مناطق کشور

کدخبر: ۳۹۵۰۶۶
اقتصادنیوز :‌مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش محسوس دمای هوا بین ۸ تا ۱۸ درجه سانتیگراد در بیشتر نقاط کشور خبر داد.
کاهش ۱۸ درجه‎‌ای دمای هوا در برخی مناطق کشور

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پانا ،صادق ضیاییان درباره وضع جوی کشور گفت: از بعد ازظهر امروز ۵ اسفند با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر همراه با ریزش هوای سرد بارش پراکنده برف و باران در گیلان و مازندران آغاز می‌شود و فردا چهارشنبه بر شدت بارش‌ در این استان‌ها افزوده می‌شود و گستره آن مناطقی از جمله اردبیل، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز در سمنان و شرق تهران را فرا می‌گیرد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تاکید کرد: از بعد ازظهر فردا چهارشنبه ۶ اسفند در خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، هرمزگان، لرستان، ایلام و جنوب و نوار غربی اصفهان نیز بارش پراکنده باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش برف رخ می‌دهد.

ضیاییان با بیان اینکه طی روز پنجشنبه ۷ اسفند با گسترش فعالیت هر دو سامانه شمالی و جنوبی در بیشتر مناطق کشور به‌جز مناطق جنوبی، جنوب شرقی و شرق هرمزگان شاهد بارش خواهیم بود، اظهارکرد: طی روز جمعه در سواحل غربی دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز و جنوب شرق و طی روز شنبه ۹ اسفند در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی و مناطقی از جنوب ‌شرق بارش باران و برف دور از انتظار نیست.

به گفته وی، طی این مدت بارش در مناطق سردسیر و کوهستانی به شکل برف و در مناطق جنوبی همراه با رعد و برق است همچنین طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۶ و ۷ اسفند دمای هوا در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل بین ۸ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد.

ضیاییان با اشاره به اینکه باتوجه به کاهش قابل ملاحظه دما انتظار می‌رود بارش طی روز چهارشنبه ۶ اسفند در مناطق جلگه‌ای دریای خزر به شکل باران و برف باشد، گفت: طی این روز به‌دلیل وزش باد به‌نسبت شدید احتمال کولاک برف در مناطق کوهستانی و گردنه‌های شمالی البرز نیز وجود دارد. دمای هوا طی روزهای چهارشنبه و به‌ویژه پنجشنبه در شمال شرق بین ۱۲ تا ۱۸ درجه از روز پنجشنبه تا جمعه (۷ و ۸ اسفند) در دامنه‌های جنوبی البرز، شرق و جنوب شرق کشور بین ۸ تا ۱۲ درجه کاهش خواهد یافت.

ضیاییان با اشاره به اینکه دریای خزر طی روز چهارشنبه متلاطم و طوفانی همراه با وزش باد شدید و طی روز پنجشنبه (۷ اسفند) نیز مواج خواهد بود، اظهارکرد: از بعد ازظهر امروز (۵ اسفند) تا روز جمعه (۸ اسفند) خلیج فارس و طی امروز و فردا شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه اظهار کرد: از بعد ازظهر روز چهارشنبه و طی روز پنجشنبه (۶ و ۷ اسفند) به‌تدریج در جنوب شرق، شرق، بخش‌هایی از شمال شرق و مرکز کشور و طی روز جمعه (۸ اسفند) در شرق و جنوب شرق وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک در برخی نقاط پیش‌بینی می‌شود همچنین از اواخر وقت روز چهارشنبه و طی روز پنجشنبه باتوجه به افزایش سرعت وزش باد، خیزش گرد و خاک در جنوب خوزستان دور از انتظار نیست.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۶ اسفند) قسمتی ابری، در بعضی ساعات همراه با وزش باد شدید، در بعد ازظهر افزایش ابر و با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی روز پنجشنبه (۷ اسفند) نیز ابری، گاهی همراه با افزایش باد، به‌تدریج کاهش دما و مه رقیق همراه با بارش باران و برف و با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • تنفر متقابل میان اردوغان و نتانیاهو به روایت انیستیو واشنگتن

      اقتصادنیوز: آنکارا با محدود شدن توان هسته‌ای ایران مشکلی ندارد، اما هم‌زمان از مشاهده برتری نظامی اسرائیل نگران است و…

    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید