شهرام گیل‌آبادی کرونا گرفت

کدخبر: ۴۰۴۲۷۰
شهرام گیل‌آبادی، نویسنده، کارگردان و مدیرعامل خانه تئاتر، مبتلا به کرونا شده و در حال حاضر در خانه تحت درمان است.
شهرام گیل‌آبادی کرونا گرفت

به گزارش اقتصادنیوز، شهرام گیل‌آبادی، نویسنده و کارگردان تئاتر، مدرس دانشگاه و از جمله مدیران فرهنگی نام‌آشنا، خبر ابتلایش به کرونا را تایید کرد.

او که با خبرنگار خبرآنلاین به دشواری صحبت می‌کرد، افزود هم‌اکنون در منزل به سر می‌برد و امیدوار است کرونا ناچار به مراجعه به بیمارستانش نکند.

گیل‌آبادی متولد سال ۱۳۵۱ در خرم‌آباد و دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس کارگردانی از دانشگاه هنر و دکترای پژوهش هنر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و در حال حاضر، عضو هیات‌علمی دانشگاه است.

او که از تیرماه ۱۳۹۷ مدیرعاملی خانه تئاتر را بر عهده دارد، پیش از آن در مناصبی چون ریاست مرکز هنرهای نمایشی رادیو و مدیریت رادیو نمایش، مدیریت شبکه‌های رادیویی تهران و جوان، مدیرکلی نمایندگی‌های خارجی صداوسیما، معاونت اطلاع‌رسانی و پژوهش مجمع تشخیص مصلحت نظام، معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، عضویت در هیات‌مدیره سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران، نایب‌رییسی هیات‌مدیره موسسه مطبوعاتی همشهری و...حضور داشته است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید