حواس‌مان پرت کرونا بود، عوارض خروج از کشور 1400 گران شد!

کدخبر: ۴۰۷۳۷۰
اقتصادنیوز:عوارض خروج از کشور در شرایطی اضافه شده است که خیلی از پروازها به خارج از ایران کنسل شده و مردم حتی از شهرهای خودشان هم نمی‌توانند خارج شوند.
حواس‌مان پرت کرونا بود، عوارض خروج از کشور 1400 گران شد!

به گزارش اقتصاد نیوز:در شرایطی که به دلیل ویروس کرونا خیلی از مسافرت ها و خیلی از پرواز های خارجی لغو شده است و هنوز هم به حالت عادی بازنگشته است امروز خبر رسید که عوارض خروج از کشور گران شد!

تقریبا بیش از یک سال است که غیر از سفرهای ضروری و مسیرهای از قبل تعیین شده،بیشتر مسافرت های تفریحی لغو شده اند و مردم حتی از شهرهای خودشان هم خارج نشده اند چه برسد به اینکه بخواهند سفری به خارج از ایران داشته باشند.

با این حال امروز و  بر اساس اعلام وزارت امور اقتصاد و دارایی و به موجب قانون بودجه سال  کل کشور، عوارض خروج از کشور 1400 مشخص شد.

بر این اساس مسافر عادی برای مرتبه اول ۴۰۰ هزار تومان، مرتبه دوم ۶۰۰ هزار تومان و مرتبه سوم و بالاتر ۸۰۰ هزار تومان را باید پرداخت کند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید